Primăria Galaţi continuă reabilitarea blocurilor cu fonduri din PNRR

Ana Felea
Miscellanea / 15 martie

Primăria Galaţi continuă reabilitarea blocurilor cu fonduri din PNRR

Un bloc de locuinţe din municipiul Galaţi va fi complet reabilitat cu fonduri atrase de Primăria Galaţi prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.La finalul lucrărilor, pe lângă confortul locatarilor, se va orbţine şi o reducere a consumului anual de energie cu circa 60%.

"Afost semnat, în cadrul PNRR, contractul de finanţare, în valoare de 16 milioane de lei, pentru renovarea energetică a blocului M1, din cartierul Ţiglina II", informează Primăria Galaţi.

Astfel, în cadrul proiectului "Renovare energetică, blocul M1, str. George Coşbuc nr. 3, Tiglina II, Asociaţia de Proprietari nr. 252 BIS" sunt prevăzute următoarele lucrări de creştere a eficienţei energetice: înlocuirea tâmplăriei exterioare existente cu tâmplărie termoizolantă cu performanţă ridicată; înlocuirea tâmplăriei interioare; termoizolarea planşeului peste ultimul nivel; închiderea balcoanelor şi/sau a logiilor cu tâmplărie termoizolantă; izolarea termică a planşeului peste sol/subsol; izolarea termică a pereţilor; instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice şi/sau termice pentru consum propriu; utilizarea surselor regenerabile de energie; repararea trotuarelor de protecţie; repararea elementelor de construcţie ale faţadei care prezintă potenţial pericol de desprindere; refacerea finisajelor interioare în zonele de intervenţie; reabilitarea/modernizarea instalaţiei electrice, înlocuirea circuitelor electrice deteriorate sau subdimensionate; instalarea de staţii de încărcare pentru vehicule electrice cu două puncte de încărcare.

Blocul M1 are 4 scări ce cuprind 160 de apartamente.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
arsc.ro
ahkrumaenien.ro

Curs valutar BNR

22 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9232
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5644
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9467
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6092
Gram de aur (XAU)Gram de aur284.9858

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
conferinta.afeer.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro