Crypto

PRIMĂRIA GENERALĂ A CAPITALEI:Începe acţiunea amplă de testare la nivelul Bucureştiului

I.Ghe.
Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 15 aprilie 2020

Începe acţiunea amplă de testare la nivelul Bucureştiului

Locuitorii Capitalei, care au fost selectaţi conform eşantionului de testare, vor primi invitaţii de la primăriile de sector pentru a se prezenta la centrele de testate Covid-19, se arată într-un comunicat de presă emis de Primăria Generală a Municipiului Bucureşti.

Aproximativ 9000 de persoane vor fi testate în Capitală, conform unui proiect iniţiat de Municipalitate, deşi iniţial se dorea testarea a peste 17.000 de locuitori ai Bucureştiului.

Primăriile de sector şi-au asumat "recepţionarea şi centralizarea răspunsurilor la invitaţia de participare la testare, programarea pe zile/ore a persoanelor care au răspuns afirmativ la invitaţie şi stabilirea, împreună cu Poliţia locală din subordine, a traseului echipei de testare".

Primăria Capitalei a achiziţionat 8400 de teste pentru antigen Sars Cov-2 şi 5400 de teste rapide Covid-19 pentru Imunoglobuline G/M, în timp ce fiecare primărie de sector a cumpărat câte 1000 de teste pentru antigen Sars Cov-2 şi 1000 de teste rapide Covid-19 pentru Imunoglobuline G/M.

Amintim că, săptămâna trecută Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat cumpărarea a 3000 de teste de tip RT-PCR pentru a verifica dacă personalul din administraţia locală are sau nu Covid-19.

Gabriela Firea a precizat, la începutul şedinţei Consiliului General, că au fost comandate 6000 de teste de Covid-19 pentru medicii de la spitalele din subordinea Primăriei Generale a Capitalei. Aceste teste sunt suplimentare şi de ele vor beneficia şi salariaţii de la utilităţi publice, cum ar fi termoficarea şi iluminatul public, transport public, dar şi cei de la Asistenţă socială, care asigură sprijin pentru bucureştenii vulnerabili.

În vederea testării personalului din subordinea Municipalităţii şi a primăriilor de sector, a fost încheiat un protocol cu Institutul Matei Balş şi Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti prin care părţile semnatare şi-au asumat rolul de a asigura un sprijin logistic acţiunii de testare, în timp ce aspectele de ordin ştiinţific sunt gestionate de Institutul Matei Balş.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Bani risipiti. Cei care chiar au nevoie de asemenea teste nu sunt verificati din lipsa de kituri iar cei care nu au nevoie dar au o mare curiozitate, vor i tetati.

    Bataie de joc!

    Un program de risipire a banului public dupa care se va plange primarita PSD-ista ca nu primeste ajutoare de la guvern. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Crypto

Supliment dedicat pieţei monedelor digitale
Dezbaterea online “Exporturile, în primul rând!”
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

04 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8784
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0503
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.3880
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6437
Gram de aur (XAU)Gram de aur223.2049

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
www.hipo.ro
HackITall2
Women Professionals in the Automotive Industry
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro