Abonament gratuit

Primarul Sectorului 1 afirmă că educaţia trebuie să continue chiar dacă şcolile s-au închis

C.B.
Miscellanea /

Primarul Sectorului 1 afirmă că educaţia trebuie să continue chiar dacă şcolile s-au închis

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Dan Tudorache, afirmă că educaţia trebuie să continue, chiar dacă şcolile s-au închis, mai ales dacă măsura s-ar putea prelungi.

"Şcolile se închid, dar educaţia trebuie continuată! Am intuit închiderea şcolilor, ca măsură preventivă care trebuia luată, în contextul creşterii numărului infectărilor cu coronavirusul. Am avut discuţii cu colegii din primărie, despre ce măsuri putem lua, la nivel de administraţie publică locală, pentru continuarea educaţiei. Copiii nu pot sta degeaba, dacă această vacanţă impusă se va prelungi", a scris, luni seară, pe Facebook, Dan Tudorache.

"Vom asigura din bugetul local tablete pentru toţi profesorii şi pentru toţi elevii din Sectorul 1, urmând să asigurăm tot necesarul logistic pentru a susţine cursurile online", a anunţat, luni seară, Tudorache.

Acesta afirmă că sunt unele soluţii simple, bazate pe aplicaţii ca YouTube sau Facebook live, care nu necesită decât prezenţa în gospodărie a unui smartphone sau tabletă, cu conexiune la internet.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS