Primul hotel Curio Collection by Hilton din România va fi deschis la Timişoara în vara acestui an

F.D.
Companii / 10 aprilie

Primul hotel Curio Collection by Hilton din România va fi deschis la Timişoara în vara acestui an

În urma unui acord de franciză între Hilton şi proprietarul Liviu Peter, un investitor local cu afaceri în domeniul imobiliar şi hotelier, Hotelul Tresor Le Palais, Curio Collection by Hilton, se va deschide în această vară în oraşul Timişoara sub brandul de lifestyle în plină expansiune, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Hotelul Tresor Le Palais a fost deschis pentru prima dată în urmă cu 20 de ani şi şi-a dezvoltat o reputaţie de lider în domeniul conferinţelor şi evenimentelor pe piaţa timişoreană.

Cu 31 de camere şi facilităţi pentru conferinţe şi săli de ballroom cu o capacitate de până la 750 de persoane, hotelul Tresor le Palais se va alătura astfel celor 40 de hoteluri din întreaga Europă care operează sub marca Curio Collection by Hilton.

Liviu Peter, proprietarul Hotelului Tresor Le Palais, Curio Collection by Hilton, a declarat: "După 20 de ani de activitate, am dorit să facem un pas înainte pentru a oferi servicii rafinate oaspeţilor noştri locali şi internaţionali. Fiind Capitală Culturală a Europei în 2023, Timişoara este mai bine cunoscută şi tot mai mulţi turişti vor veni să o viziteze în următorii ani. Suntem onoraţi să colaborăm cu Hilton pentru a aduce brandul Curio Collection by Hilton în România şi aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună la viitoarele dezvoltări hoteliere."

Mircea Drăghici, managing partner, Est Hospitality, consultant al proiectului, a afirmat: "Timişoara are un mare potenţial de creştere, iar hotelul Tresor Le Palais, Curio Collection by Hilton, va fi foarte potrivit pentru un operator hotelier internaţional din segmentul upscale".

"Curio Collection by Hilton este unul dintre brandurile noastre cu cea mai rapidă creştere în Europa, cu aproape 70 de proprietăţi în curs de comercializare sau în curs de dezvoltare în întreaga regiune", a declarat Malgorzata Morek, Senior Director Development, Central and Eastern Europe, Hilton. "Alăturându-se viitoarelor debuturi ale Curio Collection by Hilton în Croaţia, Lituania şi Olanda, suntem încântaţi să aducem acest brand unic de lifestyle într-unul dintre cele mai mari oraşe din România, Timişoara. Împreună cu proprietarul Liviu Peter, aşteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm oaspeţii la remarcabilul Hotel Tresor Le Palais, Curio Collection by Hilton, în această vară."

Andu Mărginean, managing partner, Arthitek Project Lab, este arhitectul şi designerul proprietăţii.

APA NOVA
eximbank.ro
danescu.ro
boromir.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9751
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5879
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0460
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8059
Gram de aur (XAU)Gram de aur351.6538

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
domeniileostrov.ro
ccib.ro
tophotelconference.ro
mastercommunications.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb