Abonament gratuit

Primul zbor efectuat pe heliportul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti

I.L.
Companii /

Primul zbor efectuat pe heliportul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti

Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti a efectuat miercuri primul zbor cu elicopterul pe noul heliport al spitalului. Investiţia de un milion de euro a fost acoperită integral de MaxBet, conform News.ro.

Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti declară: "Acesta reprezintă ultimul pas în operaţionalizarea dispozitivelor şi instrumentelor specifice necesare pentru funcţionarea unui heliport. În perioada imediat următoare vor fi finalizate documentele de închidere pentru şantier, de recepţie a lucrărilor de construcţie şi autorizare pentru funcţionarea ca heliport civil cu circuit închis", potrivit sursei citate.

Construcţia a fost realizată peste Blocul Operator Central al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, pentru a facilita transportul pacienţilor către Unitatea de Primiri Urgenţe.

Alin Nica, managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, afirmă: "Noul heliport ne va permite să preluăm şi mai multe cazuri grave care vor putea beneficia de îngrijiri medicale avansate în Spitalul Universitar. Practic, avem un colectiv medical înalt specializat (medici, asistente medicale, infirmiere, brancardieri etc), iar în curând vom avea şi cel mai modern heliport din ţară. Este un proiect de succes care stabileşte un nou standard de performanţă în sistemul sanitar românesc".

Proiectul a fost realizat de ABC Development Aviation societate specializată în construcţia heliporturilor medicale şi civile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie