PRINTR-O EMISIUNE DE OBLIGAŢIUNIAutonom Services a atras 48 milioane de euro, de la investitori

A.I.
Piaţa de Capital / 18 noiembrie 2021

Autonom Services a atras 48 milioane de euro, de la investitori

Titlurile au o dobândă fixă de 4,11% pe an şi maturitatea de cinci ani

Autonom Services, companie ce oferă servicii de leasing operaţional şi rent-a-car, a atras 48,03 milioane de euro printr-un plasament privat în care a vândut 4.803 obligaţiuni, cu o valoare nominală de 10.000 de euro, a anunţat astăzi compania printr-un raport publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Titlurile au o dobândă fixă, de 4,11% pe an, cu posibilitatea ajustării pe baza unui mecanism de step-up cu 0,3% pe an. Obligaţiunile au maturitatea de cinci ani, respectiv până la 23 noiembrie 2026, titlurile emise fiind Obligaţiuni Corelate cu Obiective de Sustenabilitate (Sustenability Link Bonds), conform raportului.

"Societatea va întreprinde, în perioada imediat următoare, demersurile necesare pentru admiterea obligaţiunilor la tranzacţionare pe piaţa reglementată administrată de Bursa de Valori Bucureşti", se arată raportul companiei.

Plasamentul privat a fost derulat prin intermediul BRD - Groupe Societe Generale, în calitate de Coordonator Unic şi Agent Structurare Obligaţiuni Corelate cu Obiective de Sustenabilitate şi BTCapital Partners, în calitate de Manager.

După cum se arată în raport, obligaţiunile emise acum reprezintă prima tranşă din cadrul unei operaţiuni mai ample, conform prospectului aprobat de Autoritatea de Supraveghere, în data de 10 noiembrie.

În luna octombrie, acţionarii companiei aprobaseră ca Autonom să emită obligaţiuni în valoare totală de 250 milioane de euro, prin una sau mai multe emisiuni separate, derulate pe o perioadă de cel mult cinci ani.

În prezent, compania are listate la BVB obligaţiuni în valoare de 20 milioane de euro, cu o dobândă fixă de 4,45% pe an şi au o maturitate de cinci ani, respectiv la data de 12 noiembrie 2024.

Autonom Services, firmă fondată de fraţii Marius şi Dan Ştefan, şi-a început activitatea în anul 2006, în Piatra-Neamţ, oferind servicii preponderent către persoane fizice, iar în prezent are o acoperire extinsă la nivel naţional (prin raportare la marile centre urbane ale ţării şi având în vedere distribuirea geografică a punctelor de lucru).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

21 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9449
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3614
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7821
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9178
Gram de aur (XAU)Gram de aur257.2300

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro