Abonament gratuit

PRINTR-O FINANŢARE A BRD GROUPE SOCIETE GENERALESanador a investit 3 milioane euro în chirurgia minim-invazivă asistată robotic

G.U.
Companii /

Sanador a investit 3 milioane euro în chirurgia minim-invazivă asistată robotic

Compania Sanador, unul dintre liderii pieţei de servicii medicale din România, inaugurează o nouă investiţie în tehnologie medicală de ultimă generaţie: daVinci Xi, cel mai avansat instrument de chirurgie minim invazivă asistată robotic, conform unui comunicat de presă.

Dr. Doris Andronescu, Director General, asociat unic şi fondator al companiei, a declarat: "Robotul daVinci Xi este un sistem computerizat menit să eficientizeze şi să îmbunătăţească interventia chirurgului în sala de operaţie prin acurateţe milimetrică, vizibilitate crescută, mişcări sigure şi precizie ridicată. Se poate spune că platforma daVinci Xi oferă o extensie naturală a ochilor şi mâinilor medicului asupra pacientului în realizarea a numeroase proceduri chirurgicale, de exemplu în urologie, ginecologie sau chirurgie generală".

Noul proiect a fost realizat printr-o investiţie de aproximativ 3 milioane EUR, cu finanţare acordată de Grupul BRD.

Yves Lallemand, Director General adjunct al BRD Groupe Societe Generale, coordonatorul activităţii de corporate banking, a declarat: "Suntem mândri că, prin finanţarea unor astfel de investiţii, putem contribui la progresul medicinei din România. La BRD, ne reafirmăm angajamentul de a susţine economia, în special prin investiţiile în tehnologie de vârf".

Potrivit comunicatului, tot cu finanţare de la Grupul BRD, Sanador a pus în funcţiune, în septembrie 2018, unul dintre cele mai performante centre de radioterapie din România, destinat tratării cancerului. Investiţia totală s-a ridicat la 20 milioane EUR, centrul asigurând o gamă complexă de servicii privind diagnosticul, tratamentul şi urmărirea post-terapeutică, avand ambulatoriu integrat, spitalizare de zi şi continuă, oncologie medicală, radioterapie, brahiterapie, medicină nucleară, iodoterapie, SPECT-CT, împreună cu cele mai performante echipamente şi tehnologii medicale.

Ziarul BURSA

14 august

Citeşte Ziarul BURSA din 14 august

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

14 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8358
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1020
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4986
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3603
Gram de aur (XAU)Gram de aur256.1622

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie