Profesorul Garry Nolan de la Universitatea Stanford afirmă că extratereştrii sunt deja pe Pământ, fiind 100% sigur

M.S.
Miscellanea / 6 iunie

Profesorul Garry Nolan de la Universitatea Stanford afirmă că extratereştrii sunt deja pe Pământ, fiind 100% sigur

"UFO-urile pe care le-am văzut şi capturat sunt, în opinia mea, nişte drone sau obiecte cu o inteligenţă artificială avansată", a declarat Profesorul Garry Nolan de la Universitatea Stanford luna trecuta, conform unei stiri publicate de "interestingengineering.com".

Nolan a făcut aceste afirmaţii în cadrul unei sesiuni intitulate "Pentagonul, inteligenţa extraterestră şi OZN-urile prăbuşite" la conferinţa SALT iConnection 2023, care a reunit investitori, antreprenori şi factori de decizie pentru a discuta inovaţii disruptive în finanţe, economie şi geopolitică.

Deşi este imunolog, Nolan a publicat în 2018 un studiu care respinge ideea că scheletul umanoid Atacama ar putea fi de origine extraterestră. Ata este numele dat ramaşiţelor scheletice ale unui fetus uman descoperite în 2003 într-un oraş părăsit din deşertul Atacama din Chile. Analiza ADN-ului efectuată în 2018 asupra acestui fetus prematur a identificat mutaţii neobişnuite asociate cu nanismul şi scolioza, deşi aceste constatări au fost ulterior contestate. Nolan a intrat în contact cu mai mulţi piloţi care s-au apropiat de fenomene aeriene neidentificate (UAP) şi de câmpurile generate de acestea.

Nolan afirmă că a observat în imaginile RMN ale acestor piloţi o afecţiune a substanţei albe similară cu cea întâlnită la pacienţii cu scleroză multiplă. El descrie persoanele care au văzut UAP-uri ca având o "varietate" de simptome, iar revista Vice a realizat un articol despre el în 2021.

Întrebat despre dovezi privind afirmaţiile sale recente, Nolan a menţionat semnalul Wow!, un semnal radio în bandă îngustă considerat una dintre cele mai cunoscute dovezi ale existenţei inteligenţei extraterestre. Deşi nu s-a demonstrat definitiv că semnalul provine de la o civilizaţie extraterestră şi există studii care sugerează că sursa ar putea fi o cometă, Nolan susţine că oamenii experimentează în mod regulat semnalul Wow!, o afirmaţie considerată "greu de crezut" de către moderator.

Nolan susţine că speciile extraterestre supraveghează omenirea folosind drone şi forme avansate de inteligenţă artificială. El afirmă că fizicienii din corporaţiile de apărare cu care a colaborat au împărtăşit informaţii despre aceste tehnologii avansate, pe care guvernul le-a recuperat şi a încercat să le reverseze.

Pentru a destigmatiza discuţiile despre viaţa extraterestră şi posibilitatea ca oamenii să nu fie cea mai avansată formă de viaţă existentă, Nolan propune ca organizaţiile non-profit 501c3 să contribuie la elaborarea de documente politice pentru guverne şi întreprinderi comerciale.

Nolan speră că Congresul va înfiinţa un program de protecţie a informatorilor care să permită persoanelor din Departamentul Apărării şi altor organisme implicate în acest domeniu să îşi exprime opiniile şi să îşi împărtăşească cunoştinţele.

Opinia Cititorului ( 12 )

 1. Extratereștrii au preluat controlul politicienilor,

  ca altfel nu se explica deciziile "minunate" luate in ultimii ani de occident 

  1. Mda, poate ca Putin e extraterestru...

  ciuca e unul

  1. Ciuca e prea prost

   Nici cu Ciolacu nu mi-e rusine.

   De fapt, seamănă cu Cîțu.

   astia au mai ramas....cu studii la Spiru Hareti, Dimitrie Cantemir si ....master la Academia Mihai Viteazu, ..asta votam de 30 de ani, ne meritam soarta de colonie.

  Toate formele de viata cunoscute si înca necunoscute pe Terra sunt de origine ExtraTerrestra sau înseamna ca Terra ""e la menopauza "" si acum doar sustine formele de viata ?

  Lasand pseudostiinta sau “”oul sau gaina””, Adam si coasta lui ... ce dovezi sunt si unde sunt ele localizate arheologic ca dupa aparitia unui sistem solar poate o planeta sa produca viata prin ea insasi “”din praf de pe planeta “” sau din ţărînă ?

  1. sant convins ca in afara de faptul ca pamantul este plat, tu mai crezi si in reptilieni, si in tunelul energetic din Carpati, etc, etc...

   ... dilema "oul sau gaina" este falsa ... ar trebui sa te intrebi cum a evoluat lumea dupa extinctia dinozaurilor ... sau cum s-a ajuns la dinozauri ... si de ce au dsparut? ...

  Da așa este si tin cu ucraina, de fapt ei ii controlează pe americani ... ce nebunie ....Cum poti pompa asa stire .... Este clar D.C a luat-o razna si nato la fel!!!

  parca si Papa a spus acelasi lucru public acum 2-3 ani asa ca......

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
hidroelectrica.ro
asbis.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

22 Sep. 2023
Euro (EUR)Euro4.9675
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6709
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1538
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7134
Gram de aur (XAU)Gram de aur289.1272

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
roenergy.eu
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb