Abonament gratuit

Profi, prima reţea cu 1000 de magazine din ţara noastră

A.A.
Companii /

Profi, prima reţea cu 1000 de magazine din ţara noastră

Profi a devenit prima reţea cu mai mult de 1000 de magazine din ţara noastră, anunţă un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Daniel Cîrstea, directorul general al magazinelor PROFI, a declarat: "Le mulţumim clienţilor, partenerilor şi fiecăruia dintre cei peste 16.000 de membri ai echipei noastre pentru că au făcut posibil acest record şi îi asigurăm că vom continua să aducem bucurie în fiecare casă, în cât mai multe localităţi".

Cu ocazia inaugurării, în cartierul timişorean Giroc, a magazinului PROFI cu numarul 1000, în luna mai reţeaua marchează momentul cu o mulţime de flori şi multă distracţie timp de trei zile de vis. Oamenii sunt invitaţi să vină săptămâna aceasta la cea mai mare construcţie din flori din ţara noastră şi să se bucure de experienţe digitale remarcabile, începând de vineri, în Piaţa Libertăţii din Timişoara.

Şi cei mici vor avea şi ei parte de activităţi atractive pentru vârsta lor. Pe 17 mai va cânta Horia Brenciu alături de HB Orchestra la concertul Phoenix. Vizitatorii îşi vor aminti cu plăcere de fata verde cu părul pădure sau de tinerii din Timişoara, iar pe 19 mai îşi vor aduna toată energia în dans, pe ritmurile Carla's Dreams.

Pentru cei care de această dată nu reuşesc să ajungă la Timişoara, magazinele desfăşoară între 17 mai şi 23 iunie campania "PROFI înfloreşte pentru tine!", în care se vor câştiga 10 maşini şi 20.000 de vouchere de cumpărături de câte 30 şi 50 de lei.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS