Profi, prima reţea cu 1000 de magazine din ţara noastră

A.A.
Companii /

Profi, prima reţea cu 1000 de magazine din ţara noastră

Profi a devenit prima reţea cu mai mult de 1000 de magazine din ţara noastră, anunţă un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Daniel Cîrstea, directorul general al magazinelor PROFI, a declarat: "Le mulţumim clienţilor, partenerilor şi fiecăruia dintre cei peste 16.000 de membri ai echipei noastre pentru că au făcut posibil acest record şi îi asigurăm că vom continua să aducem bucurie în fiecare casă, în cât mai multe localităţi".

Cu ocazia inaugurării, în cartierul timişorean Giroc, a magazinului PROFI cu numarul 1000, în luna mai reţeaua marchează momentul cu o mulţime de flori şi multă distracţie timp de trei zile de vis. Oamenii sunt invitaţi să vină săptămâna aceasta la cea mai mare construcţie din flori din ţara noastră şi să se bucure de experienţe digitale remarcabile, începând de vineri, în Piaţa Libertăţii din Timişoara.

Şi cei mici vor avea şi ei parte de activităţi atractive pentru vârsta lor. Pe 17 mai va cânta Horia Brenciu alături de HB Orchestra la concertul Phoenix. Vizitatorii îşi vor aminti cu plăcere de fata verde cu părul pădure sau de tinerii din Timişoara, iar pe 19 mai îşi vor aduna toată energia în dans, pe ritmurile Carla's Dreams.

Pentru cei care de această dată nu reuşesc să ajungă la Timişoara, magazinele desfăşoară între 17 mai şi 23 iunie campania "PROFI înfloreşte pentru tine!", în care se vor câştiga 10 maşini şi 20.000 de vouchere de cumpărături de câte 30 şi 50 de lei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria Bank
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Real Estate & Construction Forumwww.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS