Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”

Profitul "Carbochim" a crescut cu 310% în primul semestru

A.V.
Ziarul BURSA #Companii /

Producătorul de materiale abrazive "Carbochim" SA din Cluj-Napoca a înregistrat o cifră de afaceri netă de 18,01 milioane de lei în prima jumătate a acestui an, mai mare cu 11,8% faţă de perioada similară din 2017, când a atins 16,11 milioane lei, potrivit anunţului făcut de companie la finele săptămânii trecute.

Aceleaşi date arată că profitul net al societăţii a fost de 1,64 milioane lei, cu 310% mai mare faţă de anul anterior, când a trecut uşor de 400.000 de lei.

"Carbochim" (simbol CBC) a realizat venituri totale de 19,86 milioane lei în semestrul întâi, cu 25,29% mai mari, comparativ cu acelaşi interval din anul anterior. În perioada de raportare, cheltuielile totale ale societăţii s-au majorat cu 16,97%, la 17,94 milioane lei.

La data de 30 iunie, activele totale ale "Carbochim" se ridicau la 83,75 milioane lei, în creştere faţă de cele de 81,07 milioane lei de la 1 ianuarie.

În intervalul de raportare, datoriile totale curente ale societăţii au crescut la 10,99 milioane lei, de la 9.83 milioane lei în anul precedent.

Societatea a fost înfiinţată în anul 1949, iniţial pentru producerea de produse cărbunoase, iar prin investiţii succesive profilul de activitate s-a modificat, ajungându-se la producerea şi comercializarea de produse abrazive: corpuri abrazive cu liant ceramic, corpuri abrazive cu liant bachelitic, corpuri abrazive cu liant elastic, corpuri abrazive cu liant mineral, discuri abrazive de debitat şi debavurat, abrazivi pe suport hârtie, pânză, combinat hârtie-pânză şi fibră vulcan. De asemenea, în obiectul de activitate sunt prevazute activităţi de comerţ intern şi extern, prestări de servicii privind întreţinere şi reparaţii utilaje, cât şi închirieri spaţii de producţie şi birouri.

"Carbochim" este societate de tip deschis, acţiunile societăţii fiind listate la categoria a II-a a Bursei de Valori Bucureşti.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS