Programul de iarnă în domeniul energetic a fost aprobat astăzi prin hotărâre de Guvern

S.B.
Miscellanea / 22 octombrie

Programul de iarnă în domeniul energetic a fost aprobat astăzi prin hotărâre de Guvern

Hotărârea de Guvern pentru aprobarea Programului de iarnă în domeniul energetic, care se adresează tuturor producătorilor de energie electrică şi producătoriilor de energie electrică şi termică în cogenerare, a fost aprobată vineri şi se aplică în perioada 1 noiembrie 2020 - 31 martie 2021, informează news.ro.

"La propunerea Ministerului Energiei în şedinţa de Guvern de astăzi a fost adoptată Hotărârea Guvernului pentru aprobarea măsurilor privind nivelul de siguranţă şi securitate în funcţionare a Sistemului Electroenergetic Naţional, precum şi măsurile în legătură cu realizarea stocurilor de siguranţă ale Sistemului Electroenergetic Naţional în ceea ce priveşte combustibilii şi volumul de apă din lacurile de acumulare pentru perioada 1 noiembrie 2021 - 31 martie 2022", anunţă ministerul.

Programul de iarnă se adresează tuturor producătorilor de energie electrică şi producătoriilor de energie electrică şi termică în cogenerare şi se aplică în perioada 1 noiembrie 2020 - 31 martie 2021.

"Suntem pregătiţi pentru sezonul rece. Avem suficiente rezerve energetice pentru această iarnă. De aceea am adoptat Programul de Iarnă pentru a avea la dispoziţie toate instrumentele pentru a gestiona eventualele probleme care ar putea apărea", a declarat Virgil Popescu, ministrul Energiei.

Totodată, prin aceeaşi hotărâre se constituie Comandamentul energetic de iarnă, care va monitoriza funcţionarea Sistemului electroenergetic naţional şi a Sistemului Naţional de Transport al Gazelor Naturale în perioada 1 noiembrie 2021 - 31 martie 2022. Din comandament fac parte reprezentanţi ai instituţiilor şi autorităţilor statului competente în domeniul energiei, precum şi ai operatorilor economici din sectorul energiei electrice şi gazelor naturale.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Progame avem acum,ne mai lipseste energia si in curand hrana.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
GRAMPET GROUP
Electromagnetica
ifep.ro
UNNPR
Hidroelectrica
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Dec. 2021
Euro (EUR)Euro4.9487
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3767
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7595
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8121
Gram de aur (XAU)Gram de aur249.2179

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro