Proiectul STAGE creează oportunităţi pentru companiile europene

F.D.
Internaţional / 3 august

Proiectul STAGE creează oportunităţi pentru companiile europene

Proiectul STAGE, realizat cu sprijinul Comisiei Europene, va crea un eco-sistem concentrat pe transformarea companiilor industriale în întreprinderi verzi, care sunt flexibile şi lideri pe scara globală, a anunţat ieri Camera de Comerţ şi Industrie Bulgaro-Română (CCIBR), relatează astăzi Agerpres.

Iniţiativa reuneşte experţi din diferite domenii, inclusiv producţie, ingineria procedeelor şi modelarea afacerilor, finanţe şi strategii de sustenabilitate. În lunile următoare, partenerii STAGE cu o gamă largă de centre de sustenabilitate vor evalua caracteristicile de sustenabilitate şi inovaţie a mii de IMM-uri şi vor ajuta la crearea unei foi de drum cu acţiuni concrete pentru a-şi atinge obiectivele de dezvoltare sustenabilă. Va fi oferit training IMM-urilor pentru a avea acces la servicii de consultanţă personalizată şi sprijin financiar pentru implementarea planurilor lor de tranziţie sustenabilă. Investiţiile în IMM-uri cu cel mai mare potenţial vor fi facilitate, pentru a le transforma în lideri europeni în economia industrială.

IMM-urile din sectorul industrial pot contacta unul dintre partenerii STAGE şi să fie printre primele care beneficiază de ofertele iniţiativei. Pe lângă ele, toţi consilierii publici şi privaţi precum şi consultanţii care lucrează în domeniul dezvoltării sustenabile sunt bineveniţi în reţeaua STAGE.

Crearea ecosistemului STAGE a fost sprijinită prin intermediul programului Horizon Europe al Comisiei Europene şi 14 organizaţii renumite din 12 ţări participă la acest proiect: CCIBR (Bulgaria); Innovation Network for Advanced Materials (Germania); Institute of Entrepreneurship Development (Grecia); SICINDUSTRIA (Italia), University College Dublin (Irlanda), HSSMI (Marea Britanie); Global Factor International Consulting (Spania), GND Advisory & Technology (Lituania), Lithuanian Innovation Center (Lituania), Corner Case Technologies (Lituania), SINTEF Manufacturing AS (Norvegia), Universitatea de Tehnologie din Varşovia (Polonia), Universitatea Tehnica Slovaca din Bratislava (Slovacia ) şi Universitatea din Ljubljana (Slovenia).

Camera de Comerţ şi Industrie Bulgaro-Romană (CCIBR) are un rol cheie în acest proiect, pe lângă faptul că organizaţia este singurul partener din Bulgaria, echipa sa va coordona întregul proces de aplicare pentru companiile care vor primi granturi. CCIBR va conduce compania de comunicare a proiectului şi împreună cu partenerii din Lituania, iniţiatorii proiectului, vor avea grijă de sustenabilitatea sa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
marmomac.com
arsc.ro

Curs valutar BNR

30 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9490
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0469
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1652
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6367
Gram de aur (XAU)Gram de aur270.7253

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

ccib.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro