Protest al salariaţilor din sport şi tineret

V.D.
Miscellanea / 19 iulie 2018

Protest al salariaţilor din sport şi tineret

Personalul din unităţile subordonate Ministerului Tineretului şi Sportului, din toată ţara, se va afla în grevă japoneză astăzi, urmând ca de săptămâna viitoare să aibă loc acţiuni de pichetări şi strângerea de semnături pentru greva generală.

Conform unui comunicat de presă remis Redacţiei noastre de către Sindicatul Naţional Sport şi Tineret, acesta a adus la cunoştinţă conducerii ministerului că problemele de natură salarială sunt grave şi că trebuie găsite soluţii în vederea înlăturării discriminărilor.

Pe de altă parte, Sindicatul este nemulţumit de, "tratamentul inegal şi discriminatoriu legiferat prin adoptarea Legii-cadru nr. 153/2017 în ceea ce priveşte salarizarea personalului din Sport şi Tineret au determinat menţinerea celui mai scăzut nivel de salarizare dintre toate categoriile de bugetari din România. Astfel, reîncadrarea personalului şi comprimarea a 70% din totalul salariilor la un cuantum de 1.300 lei net (1.100 lei net în cazul salariaţilor din federaţiile sportive naţionale) nediferenţiat pe funcţii, grade, trepte, gradaţii, a dus la apariţia unor inechităţi între aceleaşi categorii de personal".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

26 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9443
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3840
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7621
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9238
Gram de aur (XAU)Gram de aur260.3177

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro