Protest cu măşti de gaz la Ministerul Mediului

C.B.
Miscellanea / 04 martie 2020

Protest cu măşti de gaz la Ministerul Mediului

Reprezentanţii Comunităţii Declic protestează, miercuri, în faţa MInisterului Mediului şi cer ministrului Costel Alexe măsuri urgente pentru oprirea poluării din marile oraşe.

După evenimentul din faţa ministerului, reprezentanţii Declic vor avea o discuţie cu ministrul Mediului, Costel Alexe, căruia îi vor înmâna cele peste 14 000 de semnături ale petiţiei "Aer pentru viaţă".

Una dintre măsurile pe care le solicită prin această campanie este modernizarea Sistemului Naţional de Monitorizare a Calităţii Aerului şi raportări în timp real către Agenţia Europeană de Mediu.

"Am ales să purtăm pe faţă măşti de gaz, ca cele de război, pentru a trage un semnal de alarmă asupra calităţii aerului pe care îl respirăm. Aşa nu se mai poate, vrem să ştim sursa poluării masive din marile oraşe. Iar asta nu va fi posibil decât printr-o monitorizare eficientă a calităţii aerului. Chiar ieri limitele poluării au depăşit 900% în Bucureşti şi nimeni nu ştie cauza. A venit momentul ca autorităţile să îşi asume responsabilitatea, nu să o paseze, pentru că în joc e viaţa noastră!",a declarat Cătălina Hopârteanu, campaigner Declic.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Niște incompetenți, primitivi , specialiști în chiolhanuri! La ce să te aștepți de la ăștia?

    Poluarea in Bucuresti nu- i nici o noutate , eu chiar observ ca au scos problema la inaintare doar ca sa distraga atentia asupra unui eveniment cu consecinte dubioase asupra libertatii individului si a optiunii lui de sanatate, si anume Legea obligativitatii vaccinarii copiilor si tuturor ADULTILOR !!!!

    Foc la o ROATĂ de tractor la ușa Ministrului!!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

22 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0034
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5255
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.5807

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro