Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

PSD cheamă cetăţenii să semneze "Pactul pentru bunăstarea românilor"

I.A.
Politică /

Mihai Fifor (Sursă foto: Twitter)

Mihai Fifor (Sursă foto: Twitter)

PSD cheamă cetăţenii să semneze "Pactul pentru bunăstarea românilor", pe care premierul Viorica Dăncilă l-a propus partidelor şi pe care social-democraţii îl transformă în petiţie, informează News.ro.

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, adresează cetăţenilor următorul îndemn: "Dacă nu vrei să te mai temi că îţi vor îngheţa pensia, că îţi vor opri creşterea salariului, că îţi vor creşte taxele, atunci apără-ţi drepturile şi beneficiile!"

"Aseară am semnat "Pactul pentru bunăstarea românilor" care prevede continuarea creşterilor de pensii şi salarii prevăzute în lege şi menţinerea taxelor scăzute pentru tinerii antreprenori şi pentru cei cu activităţi independente. Am făcut-o în calitate de simplu cetăţean, aşa cum vă invit să o faceţi şi voi. Puteţi semna petiţia online", a scris Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook.

El precizează că premierul a propus acest pact tuturor partidelor parlamentare, astfel încât acestea să le garanteze românilor că nu le vor anula beneficiile câştigate în această guvernare.

"Partidele din opoziţie au refuzat să îl semneze, dezvăluindu-şi astfel intenţia de a reveni cu politici de austeritate. Putem însă să îi oprim! Noi, cetăţenii! Putem să le arătăm că voinţa noastră este mai puternică!", continuă secretarul general al PSD.

"Dacă eşti pensionar şi nu vrei să te mai temi că îţi vor îngheţa pensia, dacă eşti salariat şi nu vrei să te mai temi că îţi vor opri creşterile la salariu sau că nu ţi-l vor tăia din nou, dacă ai o mică afacere şi nu vrei să îţi crească taxele, dacă ai un PFA, eşti artist, avocat, jurnalist, consultant sau desfăşori o altă activitate independentă şi nu vrei să îşi crească impozitele, dacă eşti un tânăr care vrea să înceapă o afacere şi mizezi pe sprijinul din Programul Start-Up Nation, atunci apără-ţi drepturile şi beneficiile! Semnează şi tu Pactul!", încheie Mihai Fifor.

Liderul PSD, Viorica Dăncilă, a propus partidelor semnarea "Pactului Naţional pentru bunăstarea românilor", afirmând că doreşte ca "oamenii să primească o minimă asigurare scrisă din partea întregii clase politice că nu li se vor tăia salariile şi pensiile".

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Ce pact sa semnam ma? Ca salariile luate degeaba de bugetari sunt garantate? Ca putorile din primarii , deconcentrate etc le platim orice ar fi? Cand vine criza patronii reduc salarii, concediaza. Dar la statul parazit nu! Sa garantam noi, ca sa prospere toti carnarii ajunsi pe pile la stat? Nu ti e rusine?

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Fi-for pacte-n Teleorman ,

   Doar vreo 2 pe "bulan" 

   Semnatarii uite-i colea-asa

   Viorica si cu ea. 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS