Abonament gratuit

PSD:"IMM Invest a fost croit strâmb. 60.000 de firme de subzistenţă nu au primit niciun ajutor"

A.P.
Politică /

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu

Reprezentanţii PSD transmit că toate măsurile adoptate de Guvernul Liberal se dovedesc inutile, conform g4media.ro.

"Preşedintele Klaus Iohannis şi liberalii fac din planul relansării economice a ţării o sindrofie într-un restaurant de lux, au scris social-democraţii pe pagina de facebook a partidului.

Aceştia atrag atenţia că programul IMM Invest nu a fost gânit cum trebuia:

"IMM Invest a fost croit strâmb. 60.000 de firme de subzistenţă nu au primit niciun ajutor, fiind respinse din start de bănci", spun social-democraţii.

"PNL îşi lansează un program electoral care nu salvează pe nimeni din cei care chiar suferă în economia românească. Amânarea măsurilor de relaxare din 1 iulie chiar îngroapă definitiv turismul şi industria HORECA. S-au întors două milioane de români în ţară, noi deja având 470 de mii de locuri de muncă distruse şi 140 de mii de contracte suspendate în nici 100 de zile. Şomajul erupe, nivelul de trai suferă, dar liberalii mai trag un chef la un club de fiţe", se mai arată în mesajul transmis de social-democraţi.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. fi mai bine pt.psd-ei daca s-ar uita cum coboara pe scara procentelor...Nu de alta, dar n-as vrea sa se impiedice...

    din moment ce a-ti propus ca banii pt. IMM.-uri sa fie distribuiti direct de catre birocratii din M.F.Publice inseamna ca nu intelegeti nimic despre cum fuctioneaza finantarea economiei si ca urmare ar fi bine sa nu mai emiteti pareri despre ac. subiect.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie