PSD Sector 1 cere demisia primarului Clotilde Armand

V.G.
Politică / 8 noiembrie 2022

PSD Sector 1 cere demisia primarului Clotilde Armand

Preşedintele PSD Sector 1, Florin Manole, a cerut astăzi demisia primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, despre care a afirmat că este "în situaţie de incompatibilitate şi cu suspiciuni penale", informează Agerpres.

"Am venit astăzi aici pentru a-i cere doamnei Armand ceea ce cei din USR au cerut întotdeauna când au existat suspiciuni în legătură cu un om politic, şi anume demisia. Considerăm că, dacă USR a rulat acest mesaj timp de ani de zile, ar trebui să fie acum consecvenţi şi, atunci când cineva, în cazul ăsta Clotilde Amand, este în situaţie de incompatibilitate şi cu suspiciuni penale, pentru că Agenţia Naţională pentru Integritate a trimis Parchetului toate documentele necesare, atunci când se întrunesc astfel de condiţii, omul politic trebuie să facă un pas înapoi până când, dacă se întâmplă să fie declarat nevinovat, poate să revină pe scena politică", a spus Manole, la sediul Primăriei Sectorului 1.

"Aici avem o speţă simplă. Doamna Armand pare că nu înţelege că nu se poate pune pe sine manager de proiect (...), sunt anumite subtilităţi pe care un primar în funcţie ar trebui să le ştie. Faptul că nu le ştie nu are nicio relevanţă şi nu scuză cu nimic, răspunderea este aceeaşi. Doamna Armand va răspunde, dar până atunci, aflându-se într-o situaţie de incompatibilitate, într-un conflict de interese, trebuie să facă un pas în spate", a mai spus Manole.

Liderul consilierilor locali PSD Sector 1, Daniela Popa, a afirmat că a făcut sesizarea către ANI cu privire la Clotilde Armand pentru că aceasta s-a numit manager de proiect şi a încasat venituri în plus.

"Doamna Armand se victimizează în continuare pe Facebook, spunând că o atacă oculta mondială. Noi am făcut o sesizare şi o anunţăm că am făcut şi vom face în continuare sesizări atâta timp cât încalcă legile statului român şi atâta timp cât dumneaei nu îşi îndeplineşte funcţia de primar. Să explic confuzia care s-a creat la nivelul primăriei Sectorului 1. Practic, doamna Armand, de la sine putere, primar, a dat dispoziţie de primar prin care s-a numit manager de proiect pe un proiect cu fonduri europene şi a încasat nişte venituri în plus. Nu s-a mai întâmplat aşa ceva, din câte ştim noi, nicăieri în această ţară. Primarii îşi pot suplimenta veniturile, indemnizaţia, cu un procent de 25% din salariu, dar dacă primăria, per ansamblu, aparatul de specialitate prin funcţionari şi specialişti din primărie, implementează proiecte cu fonduri europene", a spus Daniela Popa.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Din seria "cusute cu ață albă"!!!

    PSD și ANI știu că, chiar Comisia Europeană încurajează atribuirea poziției de manager de proiect primarilor in cazul proiectelor ce sunt direcționate către combaterea corupției?!

    Și cine s.a găsit să ceară demisia frate, chiar marea organizație mafiota PSD!!! Au tupeu ce sa zic!!! 

    1. Exact Ciuma Roșie vrea demisia unui primar model in Romania!!! Sunt curios cat de corecți sunt cei de la ANI!!!

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

31 Ian. 2023
Euro (EUR)Euro4.9221
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5466
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8998
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6028
Gram de aur (XAU)Gram de aur278.5779

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro