Purcari Wineries a introdus sistemul de vot online eVOTE pentru AGA

S.B.
Piaţa de Capital / 23 mai

Purcari Wineries a introdus sistemul de vot online eVOTE pentru AGA

Purcari Wineries PLC implementează sistemul de vot online prin eVOTE pentru AGA din 26.05.2023.

Acţionarii au fost invitaţi să se înregistreze şi să voteze prin această platformă.

Una dintre cele mai noi companii din domeniul Fintech românesc, eVOTE este dezvoltatorul primului sistem de participare online şi fizic la adunările generale ale acţionarilor din România. Compania anunţă implementarea sistemului eVOTE pentru înregistrarea electronică a voturilor sosite înainte, precum şi în timpul Adunării Generale a Acţionarilor Purcari Wineries programată pentru data de 26.05.2023.

Acţionarii care deţineau acţiuni Purcari Wineries la data de referinţă 12.05.2023 sunt invitaţi de companie să acceseze wine.evote.ro pentru a se înregistra şi vota în cadrul AGA. Votul online prin soluţia eVOTE va fi disponibil şi în direct în timpul AGA.

"În 2022, odată cu demararea colaborării dintre eVOTE şi Bursa de Valori Bucureşti prin Depozitarul Central, care facilitează participarea şi votarea la adunările generale ale acţionarilor, piaţa de capital din România a efectuat un pas semnificativ în digitalizarea soluţiilor oferite acţionarilor companiilor listate. Soluţia pe care o dezvoltăm conduce la creşterea transparenţei şi a bunei guvernanţe corporative a companiilor publice, oferind ocazia acţionarilor de a se implica în procesul decizional al acestora. Ne bucurăm să demarăm şi colaborarea cu Purcari Wineries, o companie preocupată să le ofere investitorilor, indiferent de tipul şi de talia acestora, soluţii digitale menite să simplifice procesele de participare şi vot în momente importante din viaţa companiei", spune Mihai Chişu, cofondator şi CEO al eVOTE.

Digitalizarea Adunărilor Generale ale Purcari Wineries va oferi acţionarilor săi oportunitatea de a interacţiona direct cu Consiliul de Administraţie şi Board-ul Purcari, de a pune întrebări şi de a obţine răspunsuri în timp real, precum şi de a se angaja activ în stabilirea direcţiilor strategice pentru companie. Acţionarii pot parcurge o singură dată procesul de identificare

pus la dispoziţie de către Depozitarul Central: onlineservices.roclear.ro şi vor putea folosi această identificare unică în viitor la toate companiile listate care utilizează serviciile eVOTE.

Purcari Wineries Group este unul dintre principalii producători de vin şi brandy regiunea Europei Centrale si de Est (CEE). Grupul administrează aproximativ 1.450 hectare de podgorii şi operează cinci platforme de producţie în România, Moldova şi Bulgaria, patru dintre ele fiind destinate producţiei de vin prin utilizarea de struguri din podgoriile proprii şi de la furnizori terţi, iar una este destinată producţiei de brandy. Grupul este listat la Bursa de Valori Bucureşti din anul 2018 cu simbolul WINE.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Daca participa si Monica Cadogan - scuzati cacofonia - e mai interesant sa participi fizic, nu? Putem vedea un administrator marca VIVRE, ceea ce nu e putin lucru, si poate mai invatam cate ceva.

    1. Oare Siminel si Tradeville au actiuni Purcari? Daca tot complicele in escrocheria ViVRE e in CA

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

06 Iun. 2023
Euro (EUR)Euro4.9615
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6393
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1136
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7558
Gram de aur (XAU)Gram de aur292.7061

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro