PwC România şi Celonis sprijină procesul de transformare a funcţiei financiare şi optimizare a proceselor de afaceri cu soluţii de process mining

G.U.
Companii / 26 noiembrie 2021

PwC România şi Celonis sprijină procesul de transformare a funcţiei financiare şi optimizare a proceselor de afaceri cu soluţii de process mining

PwC România se alătură alianţei globale dintre PwC şi Celonis, producător de software pe bază de AI, şi va furniza companiilor locale soluţii de process mining pentru transformarea funcţiei financiare, optimizarea, controlul şi auditul proceselor de afaceri, conform unui comunicat remis redacţiei.

Process Mining permite o radiografiere a activităţilor realizate de angajaţi în aplicaţiile de business ale companiilor, astfel încât acestea să descopere mai uşor ineficienţele, să identifice potenţialul de automatizare şi de asemenea să le monitorizeze în timp real, pentru a asigura îmbunătăţirea continuă şi controlul lor.

"Cu expertiza noastră şi tehnologia Celonis vom putea ajuta companiile să-şi optimizeze operaţiunile obţinând informaţii bazate pe fapte asupra proceselor de afaceri complexe. Astfel, companiile pot avea un control mai eficient al operaţiunilor şi pot să devină mai reziliente la perturbări", a declarat Mircea Bozga, Partner Audit al riscului PwC România.

Domeniile de colaborare dintre PwC şi Celonis sunt digitalizarea şi îmbunătăţirea proceselor de afaceri, prin identificarea oportunităţilor şi asigurarea conformităţii, şi transformarea funcţiei financiare pentru tranziţia lor către o lume financiară digitală.

"De cele mai multe ori, companiile nu au o vedere clară asupra felului în care procesele de business sunt realizate în aplicaţii, iar iniţiativele de optimizare, automatizare sau implementare a unei noi platforme se fac plecând de la date subiective. Soluţiile de process mining oferă o imagine completă a fiecărui proces, pentru a identifica şi elimina cauzele principale ale ineficienţelor procesului", a arătat Gabriel Voicilă, Partner Tehnologie PwC Romania.

Alianţa PwC şi Celonis la nivel global datează din 2017 şi a creat valoare adăugată pentru companii din peste 40 de ţări. Alianţa PwC şi Celonis la nivel global datează din 2017 şi a creat valoare adăugată pentru companii din peste 40 de ţări. Celonis este lider global în execution management şi oferă companiilor o modalitate modernă de a-şi derula procesele de afaceri în întregime pe baza datelor şi informaţiilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

28 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9459
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4424
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7699
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9485
Gram de aur (XAU)Gram de aur255.4065

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro