QUALITANCE îl numeşte CEO pe Radu Constantinescu

G.B
Piaţa de Capital / 21 ianuarie

Radu Constantinescu

Radu Constantinescu

QUALITANCE, companie internaţională de tehnologie şi inovaţie, fondată în ţara noastră, anunţă că operaţiunile companiei vor fi conduse de către Radu Constantinescu, începând cu 20 ianuarie 2022. Cofondatorul QUALITANCE Radu Constantinescu preia responsabilităţile de Chief Executive Officer de la Mike Parsons, care deţine această poziţie din 2020 şi care rămâne alături de companie în calitate de preşedinte al Consiliului Consultativ şi director al subsidiarei QUALITANCE Australia, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Radu Constantinescu a fondat şi dezvoltat QUALITANCE împreună cu Ioan Iacob, fiind de 15 ani în mod continuu în conducerea companiei. De la momentul fondării şi până în prezent, Radu a avut un rol activ în principalele zone de interes ale organizaţiei, atât prin coordonarea operaţiunilor şi activităţilor financiare, cât şi prin implicarea directă în livrarea proiectelor de tehnologie. Din 2020, Radu deţine rolul de preşedinte al Consiliului de Administraţie al QUALITANCE, iar în perioada 2020 - 2022 a ocupat funcţia de director general adjunct.

Mike Parsons s-a alăturat echipei în 2016, după ce startup-ul său de experience design şi storytelling, LaunchPodium, a fost achiziţionat de către QUALITANCE. Înainte de a prelua responsabilităţile de CEO în 2020, timp de 4 ani, Mike Parsons a activat ca director de inovaţie şi a avut un impact major asupra identităţii organizaţiei, contribuind direct la dezvoltarea diviziei de inovaţie, consolidarea propriilor metodologii şi framework-uri de lucru, precum şi la extinderea internaţională a companiei.

"Preiau această misiune cu buna înţelegere a potenţialului pe care îl putem valorifica în proiecte de transformare digitală pe piaţa locală şi europeană şi cu obiectivul clar de a continua dezvoltarea asumată în faţa investitorilor şi a echipei. Realitatea recentă a accentuat importanţa digitalizării în strategia de business a companiilor, iar parteneriatele pe care le-am dezvoltat cu succes în verticale precum serviciile financiare, utilităţile şi domeniul tehnologiei reconfirmă valoarea misiunii noastre. Îi mulţumesc lui Mike pentru dezvoltarea diviziei noastre de inovaţie şi creşterea business-ului internaţional. Continuând în noul rol, viziunea lui Mike rămâne extrem de valoroasă în misiunea noastră", declară Radu Constantinescu, CEO QUALITANCE.

"Ultimii doi ani ne-au demonstrat importanţa proximităţii şi necesitatea consolidării rolului de CEO în geografia în care se află cea mai mare parte din echipă şi din business. Sunt încântat să încep acest nou capitol, în care vom continua să construim strategii de produs valoroase pentru clienţii noştri", completează Mike Parsons, preşedinte al Consiliului Consultativ QUALITANCE.

În 2021, compania a înregistrat o cifră de afaceri consolidată la nivel de grup cu peste 25% mai mare faţă de decembrie 2020, iar pentru anul în curs vizează menţinerea acestui trend ascendent şi creşterea profitabilităţii în ambele linii de business, respectiv dezvoltarea de produse digitale şi serviciile de outsourcing. Anul trecut, QUALITANCE a dezvoltat proiecte de transformare digitală cu impact major în strategia unor organizaţii mari precum Banca Transilvania, OMV Petrom sau Raiffeisen Bank, prin eficientizarea interacţiunilor acestora cu clienţii şi proprii angajaţi, iar pe piaţa internaţională a încheiat parteneriate cu brand-uri globale precum News Corp şi Anastasia Beverly Hills, se arată în comunicat.

Apanova
BTPay
Electromagnetica
infinitumcosmetics.ro
fabricadeceai.ro

Curs valutar BNR

19 Mai. 2022
Euro (EUR)Euro4.9474
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7141
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8270
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8404
Gram de aur (XAU)Gram de aur276.8333

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
piperea.ro
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro