Quantum Project a cumpărat Telekom România Mobile

F.D.
Companii / 22 noiembrie 2023

Quantum Project a cumpărat Telekom România Mobile

Quantum Project, firmă controlată de antreprenorul român Adrian Tomşa, anunţă că a semnat cu OTE, companie de telecomunicaţii subsidiară a Deutsche Telekom, un acord angajant cu privire la achiziţia pachetului de acţiuni de 99,9999994% deţinut la Telekom România Mobile Communications. Finalizarea tranzacţiei este condiţionată de obţinerea tuturor aprobărilor necesare de la instituţiile Statului Român competente, în paralel cu definitivarea termenilor documentului, conform unui comunicat de presă al companiei.

În cursul zilei de 21.11.2023, tranzacţia a fost anunţată oficial de OTE la Bursa de Valori de la Atena (ATHEX), conform procedurilor legale.

"Avem încredere că instituţiile Statului Român vor analiza favorabil cât mai curând această tranzacţie, toate documentele necesare fiind deja depuse în acest sens. Menţinerea companiei Telekom România Mobile Communications ca jucător distinct în piaţă, fără a fi absorbită de niciunul dintre celelalte grupuri de telecomunicaţii prezente pe piaţa românească, va permite conservarea unui mediu de piaţă competitiv, în beneficiul tuturor utilizatorilor din România", a afirmat Adrian Tomşa.

Numărul mare de investitori interesaţi de preluarea companiei operate de OTE în ultimii ani certifică potenţialul acesteia. Antreprenorii români implicaţi în proiectul Quantum Project intenţionează să construiască şi să consolideze un brand puternic, 100% românesc, dedicat exclusiv clienţilor autohtoni.

"Interesul faţă de Telekom România Mobile Communications exprimat de mai mulţi investitori în ultimii ani nu face decât să demonstreze şi să întărească potenţialul companiei şi al pieţei de telecomunicaţii din România. Odată finalizată achiziţia vom iniţia procesul de transformare a companiei într-un operator local, dinamic, sigur, dedicat tuturor clienţilor rezidenţiali autohtoni şi care, în acelaşi timp, să ofere suport pentru marile proiecte naţionale de digitalizare de care România are mare nevoie. Prin preluarea acestor operaţiuni vom dezvolta un proiect 100% românesc de succes, cu speranţa că acest model va da încredere şi va fi un exemplu pentru spiritul antreprenorial românesc. Cu această ocazie, aş dori să le mulţumesc tuturor partenerilor noştri din proiect cu ajutorul cărora vom face posibilă această tranzacţie", a completat Adrian Tomşa.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. traducerea=a luat-o digi da' a scos o in afara bilantului

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6576
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2114
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9174
Gram de aur (XAU)Gram de aur347.5083

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb