Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

RADET continuă lucrări de înlocuire a conductelor de termoficare

F.D.
Companii /

RADET continuă lucrări de înlocuire a conductelor de termoficare

RADET anunţă că a finalizat lucrarea de înlocuire a aproximativ 600 de metri liniari de conductă Dn 400 în strada Câmpia Libertăţii din sectorul 3 al Capitalei. În prezent are loc racordarea tronsonului înlocuit, urmând ca zilele următoare să fie executate manevrele de punere în funcţiune şi lucrările de aducere a carosabilului la starea iniţială, se arată într-un comunicat trimis Redacţiei.

Se continuă lucrările de înlocuire a unor porţiuni de conducte în Sectorul 1 în zona Aviaţiei - Pipera - Nicolae Caramfil, în Zona Dorobanţi - Iancu de Hunedoara şi Domenii - Ion Mihalache. În Sectorul 3 se lucrează pe Strada Danubiu, în Sectorul 4 în Zona Unirii - Strada Radu Vodă precum şi în zona Reşiţa - Berceni - Turnul Măgurele, mai precizează sursa.

În perioada următoare vor începe lucrări în sectorul 3 zona Sălăjan - Nicolae Grigorescu pe strada Ştefan Constantin.

Reamintim că aceste intervenţii fac parte atât din planul regiei autonome de reabilitare a conductelor, cât şi din acordurile - cadru pentru lucrările de primă urgenţă ce au în vedere schimbarea a 27 kilometri de reţea în decurs de doi ani.

Lucrările se vor desfăşura pe toată perioada sezonului de încălzire, fără a fi însă afectată furnizarea agentului termic către clienţii RADET.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS