Abonament gratuit

Radu Gheţea, membru în Consiliul de Administraţie al Libra Internet Bank

T.T.
Bănci-Asigurări /

Radu Graţian Gheţea

Radu Graţian Gheţea

Radu Graţian Gheţea, unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi bancheri români, se va alătura Libra Internet Bank, în următoarea perioadă, ca membru al Consiliului de Administraţie al băncii.

Cu o carieră de peste 40 de ani în sistemul bancar, de-a lungul căreia a obţinut performanţe remarcabile, în calitate de lider al unor instituţii financiare importante din România, Radu Gheţea va aduce o certă valoare activităţii băncii.

"Consider că experienţa mea, acumulată în diverse instituţii din mediul financiar-bancar, împreună cu spiritul antreprenorial de succes al Libra Internet Bank pot contribui determinant la evoluţia rapidă şi sigură a băncii, atât în zonele tradiţionale unde s-a specializat, cât şi în alte arii care urmează a fi explorate în perioada următoare", a declarat Radu Gheţea, citat într-un comunicat al Libra Internet Bank.

Doctor în ştiinţe economice, Radu Gheţea este Preşedinte de onoare al Asociaţiei Române a Băncilor şi membru de onoare al Institutului Bancar Român, fiind deţinătorul a numeroase premii şi distincţii interne şi internaţionale.

"Suntem bucuroşi să îi urăm bun venit lui Radu Gheţea, nume de referinţă pentru mediul bancar românesc. Libra a ajuns la o dimensiune şi un stadiu de dezvoltare la care expertiza incontestabilă a domnului Gheţea ne va ajuta în mod convingător, în perioada care urmează", a declarat Emil Bituleanu, Director General Libra Internet Bank.

Opinia Cititorului ( 5 )

 1. Mai cenzurati, domnule Make, din comentariile intaiului fost salariat demisionar al CECului, ca vad ca sunt bancheri cu reputatie mai buna decat cea a lui mitrache care au numai cuvinte de lauda pentru dl. Ghetea. Nu prea e etic sa vorbesti despre o banca de rau, mai ales ca ai mancat cozonac de acolo, iar acum iti pute totul. Macar pentru ca increderea intr-o banca se castiga greu si se pierde repede. Multi de acolo au muncit, nu au stat pe tusa - dupa ce au fost etichetati drept penali, fie si de statul paralel sau perpendicular, in fine, cum zice mitrache! Oricum, s-a vazut din tribune ca si-a iesit din mana, e ca la tenis, doar ca aici e pe bani si raspundere, nu ca la federatia de p/tenis. de acum poate sa ia lectii de la Libra Bank, cu ce se mananca digitalizarea si nu numai!

  De cand a intrat Isarescu in noul mandat, Manole nu pierdea vremea cu prietenii si dusmanii: mitrache out de la cec, unde isi pune om crescut in bnr, iar gh(r)etea nu mai sta pe tusa, e repus in circulatie via libra bank. toti oamenii lui benerica sunt pusi la butoane - la consiliul fiscal, la cec, la libra, la asociatia analistilor bancari, pe la bvb, la apapr, vremuri grele pentru orice guvern viitor care va mai cuteza sa se ia de manole.

  1. universul si prostia sunt infinite, cum bine zicea einstein, si ce-ai vrea, biz, sa fie toti de la videle, sa va umple de analfabeti ca pana acum?! va meritati soarta, 10 lei la euro

   ce zicere profunda! videle, analfabeti, va meritati soarta, pesede ... etc imi e foarte cunoscut refrenul. sigur n-ai uitat ceva din poezie? tu esti dintre "desteptii" care cred ca isarescu e de neinlocuit pentru ca e prea competent? se dubleaza euro fara isarescu,nu? si ca toti care nu vad lucrurile ca tine sunt pe linia videle - analfabeti?? macar tu sa te mai crezi destept, ca restul cred ca ne-am lamurit..

   vin alegerile...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa Digitalizarea României şi tehnologia 5G
DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
RSM
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie