Abonament gratuit

Raiffeisen Bank a depăşit pragul de 500.000 de carduri de cumpărături

E.O.
Bănci-Asigurări /

Raiffeisen Bank a depăşit pragul de 500.000 de carduri de cumpărături

Raiffeisen Bank a depăşit pragul de 500.000 de carduri de cumpărături, după cum a anunţat, vineri, instituţia de credit, precizând că acesta este cel mai mare portofoliu de carduri de credit al unei bănci din ţara noastră.

Din luna noiembrie, banca oferă posibilitatea clienţilor persoane fizice să obţină cardul imediat. Practic, clientul primeşte cardul pe loc, solicită şi primeşte codul PIN temporar al cardului, prin SMS, şi îl poate folosi imediat, adaugă banca, adăugând: "Alegerea produsului potrivit, calculul şi aprobarea limitei de creditare, înmânarea plas-ticului au loc într-o singură vizită a clientului în agenţiile băncii".

Beneficiile cardului de cumpărături sunt: o linie de credit de până la 30.000 lei, perioada de graţie la dobândă de până la 56 de zile, rate fără dobândă şi puncte Multishop la partenerii Raiffeisen Bank, discount-uri în magazinele partenere din programul Mastercard Premium (pentru cardurile Gold, World şi World Elite) sau sume de bani în numerar pentru acoperirea unor nevoi urgenţe".

Vasile Tanasă, manager card de credit la Raiffeisen Bank, subliniază: "În perioada de Black Friday - cea mai aşteptată perioadă de reduceri din an, cu tranzacţii record, ne-am concentrat atenţia pe emiterea de carduri de cumpărături cobrand eMAG - Raiffeisen Bank. În această perioadă, numai în cele 13 showroom-uri eMAG, prin intermediul birourilor mobile Raiffeisen Bank, s-au acordat pe loc peste 700 carduri de cumpărături co-brand".

În prezent, portofoliul de carduri de cumpărături cobrand eMAG-Raiffeisen Bank se îndreaptă spre pragul de 25.000 de carduri.

Îmbunătăţirea continuă a funcţionalităţilor şi serviciilor oferite, extinderea parteneriatelor cu comercianţii, dublate de o situaţie macro-economică favorabilă, au dus la o creştere cu aproape 10% a numărului de carduri de credit nou emise în ultimul an, conform comunicatului citat. În primele nouă luni ale lui 2018, volumele tranzacţionate la comercianţi au crescut cu aproape 20%, faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior. Cota de piaţă a Raiffeisen Bank este în creştere, ajungând la 17% din totalul cardurilor de credit valide şi în circulaţie, potrivit datelor publicate de Banca Naţională a Româ-niei la finalul trimestrului al treilea 2018.

Raiffeisen Bank deserveşte 2 milioa-ne de clienţi persoane fizice, aproximativ 100.000 de IMM-uri şi 5.700 de corporaţii. La sfârşitul celui de-al treilea trimestru din 2018, banca avea 5.037 de angajaţi, 425 de agenţii în toa-tă ţara şi o reţea de peste 930 de ATM-uri, aproximativ 19.300 de POS-uri şi 210 maşini multifuncţionale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS