Raiffeisen Bank a lansat serviciul de plăţi instant, pe baza soluţiei Allevo FinTP-Instant

G.D.
Bănci-Asigurări / 15 septembrie 2022

Raiffeisen Bank a lansat serviciul de plăţi instant, pe baza soluţiei Allevo FinTP-Instant

Raiffeisen Bank a aderat din septembrie 2022, la serviciul de Plăţi Instant pus la dispoziţie de Transfond, conform unui comunicat remis redacţiei. Pentru a realiza această integrare, Raiffeisen Bank a ales soluţia de conectare la serviciul de Plăţi Instant furnizată de Allevo.

Potrivit sursei citate, serviciul de Plăţi Instant asigură transferul banilor între bănci în mai puţin de 10 secunde, valoarea maximă acceptată a unei plăţi fiind de 50.000 de lei. O astfel de plată va putea fi efectuată oricând (24/7/365) între clienţii băncilor participante la serviciul de Plăţi Instant.

Soluţia Allevo asigură procesarea mesajelor de plată în parametrii stabiliţi prin schema adoptată de Transfond, având avantajul de a se putea adapta rapid pentru integrarea sistemelor core-banking la serviciul de Plăţi Instant, cu impact minim asupra infrastructurii existente a băncilor. FinTP-Instant este o funcţionalitate a aplicaţiei Allevo FinTP, aplicaţie distribuită în regim open source.

"Ne bucurăm să fim parte din acest proiect care s-a finalizat cu succes şi să contribuim la produsul lansat de Raiffeisen Bank către clienţii săi. Este cel de-al doilea proiect de plăţi instant de mare anvergură pe care îl lansăm cu succes alături de clienţii noştri. Avem experienţa şi know-how-ul necesare pentru aceste proiecte care trebuie să respecte parametrii stricţi de performanţă şi disponibilitate conform cerinţelor serviciului oferit de Transfond. Încă o dată s-a dovedit că soluţia FinTP-Instant, creată de echipa noastră pentru a asigura procesarea tuturor tipurilor de mesaje prevăzute în schema SCT Instant, este o soluţie viabilă şi eficientă" - a declarat Sorina Bera, Director General Allevo, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
BURSA
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
aages.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

30 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9485
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5545
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9726
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6239
Gram de aur (XAU)Gram de aur288.1415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
conferinta.afeer.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro