Raiffeisen Bank a majorat dobânzile la produsele de economisire dedicate persoanelor fizice, în lei şi valută

G.D.
Bănci-Asigurări / 7 noiembrie 2022

Raiffeisen Bank a majorat dobânzile la produsele de economisire dedicate persoanelor fizice, în lei şi valută

Raiffeisen Bank şi-a actualizat oferta de economisire lei şi valută, pentru clienţi persoane fizice, oferind dobânzi de până la 7,50% pe an la depozitele la termen în lei, de până la 1,50% pe an pentru depozitele la termen în euro şi de până la 2,50% pe an la depozitele la termen în USD, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, pe lângă depozitele standard, pe termen de 3, 12 şi 24 luni în lei şi 3, 6 şi 12 luni în valută, produse ce bonifică dobânzi atractive, clienţii pot opta şi pentru Flexidepozit - depozit la termen de 6 luni în lei, produs ce bonifică o dobânda de 7.00% pe an şi care permite alimentari ulterioare multiple, dar şi o retragere parţială, în caz de nevoie.

Oferta de economisire este completată de Contul de economii Super Acces Plus disponibil atât în lei cât şi în valută, pentru lei bonificand o dobânda diferenţiată pe tranşe valorice, începând cu 3% pe an, până la 4% pe an, fără comisioane de deschidere, administrare sau închidere.

"Raiffeisen Bank a adoptat măsuri de creşteri succesive a dobânzilor la produsele de economisire în lei şi în valută, cu scopul de a-şi susţine clienţii prin reducerea impactului negativ adus de inflaţia în creştere. Ne dorim să fim cei mai buni consilieri pentru clienţii noştri, având mereu în vedere nevoile şi stabilitatea lor financiară. Aşadar, ne concentrăm eforturile în zona de planificare financiară personală, sprijnindu-ne clienţii să-şi creeze un fond de urgenţă, dar şi în demersul lor de economisire constanţa, pentru obiective pe termen mediu şi lung." a spus Andra Ion, Director Planificare Financiară Personală în cadrul Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank îşi susţine clienţii cu o oferta diversificată, cu soluţii şi produse de economisire sau investiţii potrivite, în funcţie de nevoile, obiectivele financiare şi stilul de viaţă al fiecăruia.

Oferta de economisire pentru persoane fizice a Raiffeisen Bank este disponibilă 100% online, în aplicaţiile Raiffeisen Smart Mobile şi Raiffeisen Online.

Clienţii au posibilitatea să-şi diversifice economiile investind regulat cu ajutorul SmartInvest sau prin plăti recurente în fondurile de investiţii Ron Flexi, Ron Plus, Euro Plus sau Dolar Plus. Aceaste componente investiţionale pot fi o soluţie pentru clienţi pe termen mediu şi lung, aducând randamente potenţial superioare depozitelor la termen, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

03 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9005
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4823
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9076
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4945
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3749

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro