Raiffeisen Bank acordă finanţări nerambursabile totale de 500.000 de lei pentru proiecte de educaţie

F.D.
Bănci-Asigurări / 30 iunie

Raiffeisen Bank acordă finanţări nerambursabile totale de 500.000 de lei pentru proiecte de educaţie

Raiffeisen Bank lansează astăzi competiţia de granturi Raiffeisen Comunităţi, prin care acordă finanţări nerambursabile de până la 500.000 lei pentru 10 proiecte de educaţie non-formală dezvoltate de organizaţii neguvernamentale şi instituţii publice de învăţământ. Termenul limită pentru înscrierea proiectelor este 25 iulie, ora 17:00, pe platforma granturi.raiffeisencomunitati.ro, potrivit unui comunicat de presă.

Conform sursei citate, Raiffeisen Comunităţi, primul program de acest tip lansat de o bancă în România, sprijină proiectele care propun modalităţi de învăţare flexibilă, care completează educaţia tradiţională şi îi ajută pe beneficiari să deprindă noi abilităţi şi aptitudini, astfel încât să fie mai bine pregătiţi pentru piaţa muncii şi mai implicaţi în comunitatea din care fac parte.

"Educatia rămâne un domeniu prioritar pentru noi, o investiţie pe care o facem astăzi pentru ziua de mâine. Concursul de granturi Raiffeisen Comunitaţi, aflat la a 12-a editie, reprezintă angajamentul pe care ni l-am luat pe termen lung pentru susţinerea demersurilor de educaţie non-formală, cu impact în comunitate.", a declarat Corina Vasile, Director de Comunicare şi Sustenabilitate Raiffeisen Bank.

Pe lângă finanţare, fiecare organizaţie câştigătoare va beneficia de un program de mentorat şi de dezvoltare organizaţională, în domenii cum sunt: management financiar, fundraising, comunicare şi dezvoltarea unei reţele de sprijin în comunitate, astfel încât să poată continua proiectele şi după finalizarea finanţării. Acest program este construit alături de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare, partenerii concursului de granturi Raiffeisen Comunităţi, dar şi de specialişti din bancă.

Proiectele câstigătoare sunt alese în două etape de jurizare: în prima etapă proiectele sunt evaluate de o echipă de specialişti în proiecte comunitare şi de angajaţi Raiffeisen Bank, iar în a doua etapă 20 de finalişti îşi susţin ideile în faţa unei comisii independente de jurizare, formată din experţi în programe educaţionale, care va alege, în final, cele 10 proiecte care vor fi finanţate cu până la 50.000 lei fiecare, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

10 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.9132
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8027
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0576
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8083
Gram de aur (XAU)Gram de aur277.1595

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro