Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Raiffeisen Bank continuă finanţarea subvenţiilor agricole APIA

M.A.
Bănci-Asigurări /

Raiffeisen Bank continuă finanţarea subvenţiilor agricole APIA

Raffeisen Bank continuă şi în anul 2020 campania de finanţare a subvenţiilor agricole, acordând fermierilor credite pentru finanţarea în avans a subvenţiilor pe suprafaţă (SAPS 2020), se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, banca este un partener de baza al fermierilor români oferindu-le posibilitatea de a avea acces la o finanţare rapidă a subventiiilor, pe baza unei analize şi documentaţii simplificate, fără alte garanţii.

"Cu un istoric îndelungat în finanţarea unui portofoliu de peste 1.000 de fermieri, Raiffeisen Bank se preocupă în mod constant de identificarea de soluţii care să adreseze nevoile clienţilor noştri, în noul context de piaţă în care activăm.", arată comunicatul.

Florentina Stilu, director Transaction Banking la Raiffeisen Bank, a declarat:

"În campania agricolă din 2019 am înregistrat o creştere cu 35% a numărului de fermieri care au accesat finanţarea subvenţiilor APIA, acordând un volum total de credite de peste 50 milioane euro. Suntem convinşi că experienţă pozitivă de anul trecut va fi repetată şi oferta noastră va fi de mare ajutor pentru fermieri în această perioada dificilă."

"Clienţii Corporate şi IMM au fost contactaţi pentru a vedea care este situaţia lor şi pentru a găşi împreună soluţiile potrivite, dacă acestea se impun. Au fost contactate cu prioritate companiile din industriile cele mai afectate pe termen scurt sau mediu de criză sanitară. Peste 2500 de IMM-uri au fost deja sprijinite prin amânarea ratelor la credite, prelungirea liniilor de credit sau alte măsuri necesare. Banca a început creditarea şi în programul guvernamental IMM Invest.", menţionează sursă citată.

Raiffeisen Bank îşi asigura clienţii că activitatea de baza a băncii va fi asigurată în continuare şi că va lua toate măsurile necesare pentru a-şi proteja clienţii, angajaţii şi partenerii.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS