Raiffeisen Bank finanţează compania Teilor, cu garanţie de la EximBank

S.B.
Bănci-Asigurări / 25 martie 2021

Raiffeisen Bank finanţează compania Teilor, cu garanţie de la EximBank

Raiffeisen Bank SA a acordat companiei Teilor două credite în valoare de 1,6 milioane de euro pentru capital de lucru şi, respectiv, 5 milioane de lei pentru investiţii, iar EximBank a emis garanţii în numele şi în contul statului român pentru cele două împrumuturi, în cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19, implementată în urma mandatului special primit din partea statului român, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Cele două finanţări de la Raiffeisen Bank, garantate în proporţie de 90% de EximBank, vor permite societăţii să-şi asigure necesarul de lichiditate pentru desfăşurarea activităţii curente, dar şi să facă investiţii în infrastructura IT şi aplicaţii de e-commerce, respectiv dezvoltarea unui ecosistem digital Teilor, o platformă care va deservi şi nevoile echipelor Teilor, dar va avea incluse capabilităţi de tipul machine learning, sisteme de predicţie, precum şi digitalizarea proceselor.

"TEILOR este un business de familie românesc, susţinut de o poveste autentică. Totul a început acum două decenii, când prin pasiune şi curaj a luat contur un brand remarcabil de retail în domeniul bijuteriilor cu aur şi pietre preţioase. Intuiţia şi creativitatea echipei au condus către deschiderea a 50 de magazine TEILOR în România şi debutul expansiunii internaţionale: Polonia şi Bulgaria. De la primul magazin de pe Strada Teilor din Piteşti, la visuri concretizate într-o prezenţă offline şi online care a trecut dincolo de graniţe. Să fii lider într-un domeniu presupune să continui să inovezi şi să surprinzi clienţii prin fiecare experienţă, atât în magazinele fizice, cât şi în mediul digital. De aceea, vom continua să evoluăm şi să inovăm odată cu nevoile consumatorilor, cărora le vom oferi experienţe omnichannel, reale, inedite şi adaptate timpurilor. Suntem deschişi spre soluţii tehnologice care ne vor purta către cele mai înalte idealuri", a delcarat Willy Dicu, CEO TEILOR.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
cautavocat.ro
danescu.ro
arsc.ro
Gala Regista 2023

Curs valutar BNR

08 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.8962
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5550
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9559
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5088
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.4827

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro