Conferinţa BURSA “Energia în priză”Conferinţa BURSA “Energia în priză”

Raiffeisen Bank lansează creditul 100% online

P.E.
Bănci-Asigurări /

Raiffeisen Bank lansează creditul 100% online

Raiffeisen Bank lansează pentru clienţii săi noul flux, 100% online, pentru obţinerea unui credit de nevoi personale, Flexicredit. Timpul de aplicare, procesare şi obţinere a creditului este de aproximativ 10 minute. "Flexicredit Online" reprezintă încă un pas important pe care îl face Raiffeisen Bank pentru a răsplăti loialitatea clienţilor săi care preferă servicii digitalizate, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre.

"Toţi clienţii noştri care deţin un cont curent în lei au acces la acest produs de creditare online, oricând şi de oriunde, cu o reducere de dobânda de 0,7% din preţul standard. Implementarea fluxului "Flexicredit Online" demonstreză că Raiffeisen Bank este preocupată să-şi întarescă poziţia pe piaţa bancară ca partener responsabil şi inovator, ţinând cont de preferinţele clienţilor săi" a spus Cătălin Munteanu, director executiv, potrivit comunicatului.

Din noiembrie 2016 şi până acum, clienţii Raiffeisen Bank puteau obţine online preaprobarea creditului de nevoi personale, însă documentaţia de credit trebuia semnată într-o agenţie, împreună cu un reprezentant al băncii. Acum, semnarea întregii documentaţii contractuale se realizează utilizând semnătură electronică calificată, emisă cu titlu gratuit de către bancă pentru acest scop, iar banii sunt viraţi automat în contul curent al solicitantului de credit. Implementarea semnăturii electronice calificate a făcut posibil acest flux de creditare complet online, fără nicio interacţiune cu un reprezentant al băncii.

Semnătura electronică calificată este o semnătură utilizată în mediul digital, care înlocuieşte semnătura pe hârtie. Această este emisă de un furnizor de servicii specializate, furnizor care îndeplineşte condiţiile prevăzute de Regulamentul (UE) nr. 910/2014 (eIDAS) privind identificarea electronică şi serviciile de încredere pentru tranzacţiile electronice, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Nu ziceau că apleacă de la noi din țară hoții ăștia mincinoși de la raiffeisen?

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
CCIR
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS