Raiffeisen Bank oferă dobânzi avantajoase la depozitele în valută

V.G.
Bănci-Asigurări / 13 octombrie 2022

Raiffeisen Bank oferă dobânzi avantajoase la depozitele în valută

Raiffeisen Bank şi-a actualizat oferta de economisire în valută, pentru clienţi persoane fizice, venind cu dobânzi de până la 0,5% pe an la depozitele la termen în euro şi de până la 2 % pe an la depozitele la termen în USD, arată un comunicat de presă remis astăzi redacţiei.

Potrivit sursei citate, odată cu această creştere a dobâzilor în valută a fost activat Contul de economii Super Acces Plus în euro şi dolari, fără comisioane pentru deschidere, administrare sau închidere. Super Acces Plus nu are limită de sumă la alimentări sau transferuri, deţinătorul având acces oricând la bani. Pentru a da tuturor clienţilor posibilitatea de a-şi crea un fond de urgenţă şi de a-şi diversifica portofoliul de economisire, suma minimă pentru deschiderea unui depozit la termen în valută a fost diminuată de la 500 EUR/USD la 200 EUR/USD.

"Raiffeisen Bank continuă acţiunile de planificare financiară şi sprijinire a clienţilor pentru a-şi crea un fond de urgenta şi de a economisi constant pentru planurile pe termen mediu şi lung, ca parte a strategiei noastre de a fi cei mai buni consilieri pentru clienţii noştri şi pentru nevoile lor financiare. Prin aceste măsuri succesive de creştere a dobânzilor la depozite, atât pentru economiile în lei cât şi pentru cele în valută, se reduce impactul negativ indus de inflaţie şi de creşterea preţurilor" declară Andra Ion, Director Planificare Financiară Personală în cadrul Raiffeisen Bank.

Fondul de urgenţă este o sumă de bani reprezentând între 3 şi 6 salarii/venituri lunare, economisită pentru a acoperi cheltuieli neprevăzute (o problemă de sănătate care necesită investigaţii costisitoare, o reparaţie majoră a locuinţei sau a autoturismului, pierderea locului de muncă etc), precizează sursa citată.

Raiffeisen Bank îşi susţine clienţii cu o ofertă diversificată, cu soluţii şi produse de economisire sau investiţii potrivite, în funcţie de nevoile, obiectivele financiare şi stilul de viaţă al fiecăruia.

Oferta de economisire pentru persoane fizice a Raiffeisen Bank este disponibilă 100% online, în aplicaţiile Raiffeisen Smart Mobile şi Raiffeisen Online.

Clienţii au posibilitatea să-şi diversifice economiile investind regulat cu ajutorul SmartInvest sau prin plăti recurente în fondurile de investiţii Ron Flexi, Ron Plus, Euro Plus sau Dolar Plus. Aceaste componente investiţionale pot fi o soluţie pentru clienţi pe termen mediu şi lung, aducând randamente potenţial superioare depozitelor la termen, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
cautavocat.ro
danescu.ro
arsc.ro
Gala Regista 2023

Curs valutar BNR

06 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9036
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5570
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9186
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4789
Gram de aur (XAU)Gram de aur274.4439

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro