Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Raliul Australiei a fost anulat din cauza incendiilor de vegetaţie

I.M.A.
Internaţional /

Raliul Australiei a fost anulat din cauza incendiilor de vegetaţie

Raliul Australiei, ultima etapă a Campionatului Mondial, programată în week-end, a fost anulat, din cauza incendiilor de vegetaţie, informează lequipe.fr.

Iniţial, organizatorii au anulat majoritatea probelor speciale, din cei 323 de kilometri rămând doar 95. Însă cum incendiile care afectează Noua Galie de Sud, unde avea loc competiţia, nu s-au redus în intensitate, întergul raliu a fost anulat.

Trei persoane au decedat în aceste incendii, iar vremea se înrăutăţeşte, cu temperaturi ridicate şi vânturi puternice, punând în pericol securitatea participanţilor.

Această decizie a organizatorilor are un efect important în clasamentul constructorilor, Hyunday (380 de puncte) devenind campioană mondială, în faţa Toyota (362 de puncte).

Titlul la piloţi fusese acordat estonianului Ott Tanak (Toyota) de la Raliul Cataluniei, de la finalul lunii octombrie. Tanak şi Hyunday sunt la primele trofee în CM de raliuri, transmite aceaşi sursă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie