RALUCA ANDREICA, PATRIA CREDIT IFN:"Celebrarea Zilei Microfinanţării este cu atât mai importantă astăzi când excluziunea socială în România a atins 35.8%"

S.B.
Bănci-Asigurări / 18 octombrie

Raluca Andreica, Director General Patria Credit

Raluca Andreica, Director General Patria Credit

Patria Credit IFN, membră a Grupului Patria Bank, se alătură şi anul acesta iniţiativei European Microfinance Network şi celebrează alături de alte 20 de instituţii şi parteneri europeni Ziua Europeană a Microfinanţării, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Ziua aniversării, anul acesta, a fost aleasă simbolic în data de 15 octombrie, pornind de la statistica Eurostat, conform căreia 21,7% din populaţia Uniunii Europene este expusă riscului de sărăcie sau excluziunii sociale. Astfel, raportat la zilele dintr-un an calendaristic, aceasta înseamnă că în jurul datei de 15 octombrie "uşile se închid" pentru cei care doresc să-şi construiască o viaţă mai bună.

Raluca Andreica, Director General Patria Credit: "În microfinanţare depunem eforturi susţinute pentru a muta această limită din ce în ce mai mult, an de an, astfel încât nimeni să nu mai fie lăsat în urmă. E mult de lucru în România, însă vedem schimbare în bine de la an la an, la firul ierbii, deşi statistica generală este îngrijorătoare. Ne alăturăm celebrării Zilei Microfinanţării pentru a contribui la creşterea gradului de conştientizare asupra necesităţii unei strategii articulate de incluziune socială şi financiară, mai presus de finanţarea rurală pe care o facem deja de aproape 20 de ani, cu bune rezultate şi impact pozitiv în comunităţi."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2021
Dtlawyers
BTPay
GRAMPET GROUP
Electromagnetica
ifep.ro
UNNPR

Curs valutar BNR

29 Noi. 2021
Euro (EUR)Euro4.9490
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3853
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7366
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8544
Gram de aur (XAU)Gram de aur253.3079

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro