RALUCA TURCAN:PNL exclude colaborarea cu PSD

A.I.G.
Politică /

PNL exclude colaborarea cu PSD

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, sâmbătă, că PNL nu va colabora cu PSD şi că este "o naivitate", dacă preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, are pretenţia să ia parte la o guvernare.

Întrebată dacă vede posibil un guvern de uniune naţională, Turcan a arătat că ideea a fost lansată de Marcel Ciolacu, "candidat la preşedinţia PSD".

"Aici o să vă spun câteva lucruri foarte limpede: 1 - Există un singur partid politic cu care PNL exclude orice formă de colaborare şi acela este PSD. 2 - Românii au avut timp trei ani de zile să vadă ce înseamnă formulă de guvernare inventată de către PSD. 3. În momentul de faţă, reprezentarea politică a PSD s-a înjumătăţit şi credem că este o dovadă de naivitate şi lipsă de ancorare în realitate să ai pretenţia să oferi o guvernare sau să fi parte la guvernare după ce trei ani de zile ai lucrat împotriva românilor şi a partenerilor internaţionali. Eu cred că nu ne permitem să uităm, ceea ce a însemnat guvernarea PSD. (...) aşadar excludem orice posibilitate de asociere, de colaborare cu PSD", a declarat Turcan într-o conferinţă de presă.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, la Piteşti, că în situaţia în care moţiunea de cenzură va trece, nici PSD, nici UDMR nu vor propune un premier şi că există varianta unui guvern de uniune naţională.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS