Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

RALUCA TURCAN: PSD să oprească imediat colonizarea instituţiilor cu fideli de partid

V.I.
Politică /

Raluca Turcan

Raluca Turcan

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, a declarat, vineri, că, după trecerea moţiunii de cenzură, mai multe ministere autorităţi şi companii publice "au intrat în febra concursurilor făcute de ochii lumii pentru angajarea pe posturi". "Este greu de crezut că aceste concursuri vor fi ocupate pe criterii corecte", susţine Turcan, care solicită PSD "să oprească imediat colonizarea instituţiilor cu fideli de partid".

"PSD să oprească imediat colonizarea instituţiilor cu fideli de partid! Nici după ce a fost demis, Guvernul Dăncilă nu se dezminte şi continuă cu încrâncenare să îşi ungă clienţii drept şefi în instituţii cheie ale statului. După moţiunea de cenzură, mai multe ministere, autorităţi şi companii publice au intrat în febra concursurilor făcute de ochii lumii pentru angajarea pe posturi", a transmis, vineri, Raluca Turcan.

Potrivit acesteia, la Direcţiile Generale Regionale ale Finanţelor Publice din mai multe judeţe, se "aranjează" zeci de concursuri pe uşa din dos, de către ANAF.

"Guvernul PSD vrea să se asigure că PeSeDizarea statului român este completă şi că îi supravieţuieşte şi după plecarea de la guvernare. Văzând lipsa completă de profesionalism care a dus la disfuncţionalităţi grave ale instituţiilor statului în ultimii 3 ani, este greu de crezut că aceste concursuri vor fi ocupate pe criterii corecte. Este doar o altă încercare disperată de a nu pierde din mână pârghiile de control, asigurând totodată un loc călduţ pentru fidelii partidului", a mai spus Turcan.

Aceasta cinsideră că "toate aceste angajări prin concursuri mimate, în posturi de răspundere din instituţii, trebuie oprite".

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. toate institutiile si companiile cu capital de stat ar trebui scuturate bine de tot de toti middle managerii si top directorii executivi si neexecutivi pusi de psd si alde

    JOS CU PILELE SI CURVELE ! ELIBERATI SISTEMUL DE SCURSURI ! Repede, maxim 3 luni !  

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
Cotnari
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS