Abonament gratuit

RALUCA TURCAN: "Viorica Dăncilă apelează la scamatorii pentru că nu poate strânge cele 233 de voturi în Parlament"

M.A.
Politică /

Raluca Turcan (Sursă foto: Twitter)

Raluca Turcan (Sursă foto: Twitter)

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, susţine că noile propuneri de miniştri din partea ALDE făcute de Viorica Dăncilă sunt "scamatorii pentru că nu poate strânge cele 233 de voturi în Parlament". Turcan susţine că Guvernul trebuie legitimat în Parlament şi oricâte "jonglerii" mai face, Dăncilă "trebuie să-şi facă bagajele, pentru că va fi demisă prin moţiune de cenzură", informează News.ro.

"CA SĂ FIE CLAR: Viorica Dăncilă apelează la scamatorii pentru că nu poate strânge cele 233 de voturi în Parlament! Viorica Dăncilă a ales să prelungească criza guvernamentală din România, de frică să nu piardă puterea pentru ea şi pentru PSD. În loc să vină în Parlament, aşa cum o obligă Constituţia, Viorica Dăncilă recurge la jonglerii care duc Guvernul cu totul în afara legii", a scris, miercuri, pe Facebook, Raluca Tircan.

Potrivit acesteia, ALDE a ieşit de la guvernare.

"Miniştrii nominalizaţi nu schimbă cu nimic încurcătura juridică în care Viorica Dăncilă a dus ţara şi nici nu aduc Guvernului majoritatea parlamentară. Ieri a tranzacţionat şefia Senatului cu un fugar din ALDE, iar astăzi vrea să repete aceeaşi reţetă, prin desemnarea unor miniştri fără legitimitate politică. Dăncilă încalcă în mod flagrant Constituţia. Guvernul trebuie validat în Parlament. Oricâte scamatorii va mai încerca, Viorica Dăncilă trebuie să-şi facă bagajele, pentru că va fi demisă prin moţiune de cenzură", a mai scris Turcan.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat miercuri că nominalizează în Guvern reprezentaţi ALDE la Mediu - Graţiela Gavrilescu, Energie - Ion Cupă, Relaţia cu Parlamentul - Ştefan Băişanu. Dăncilă a mai anunţat că va trimite preşedintelui Klaus Iohannis şi nominalizarea lui Dan Chirilă la MAI şi pe cea a Cameliei Gavrilă la Educaţie.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Cu asemenea considerații călduțe ale lui' matale Dancila chiar poate face ce vrea tocmai de aia le face.Ai inteles??

    1. CA SA FIE CLAR: se scrie lu' matale.

      De aia Dancila face ce vrea si noi o lingem pe spate.... 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS