RAMONA BRUYNSEELS: "Schimbarea României este foarte aproape"

I.A.M.
Politică /

Ramona Ioana Bruynseels (Sursă foto: Twitter)

Ramona Ioana Bruynseels (Sursă foto: Twitter)

Zeci de alegători aflaţi pe litoralul românesc au avut ocazia, joi şi vineri, să discute cu candidata la Preşedinţia României, Ramona Ioana Bruynseels, prezentă la Constanţa, alături de voluntarii umanişti. Constănţenii i-au prezentat Ramonei Bruynseels problemele pe care le au, dar şi ce aşteptări au de la viitorul preşedinte al ţării, arată un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Cetăţenii au încurajat-o pe Ramona Bruynseels, pentru decizia ei de a intra în lupta pentru Cotroceni, alături de ceilalţi politicieni cu vechime şi i-au transmis că au încredere în ea, că va schimba România. Ei au semnat pentru susţinerea Ramonei Bruynseels, alături de zecile de voluntari care sprijină această campanie de strângere de semnături, potrivit sursei citate.

Ramona Ioana Bruynseels, a declarat: "Împreună, dacă suntem hotărâţi, uniţi şi consecvenţi, vom învinge toate nedreptăţile şi toate abuzurile pe care le-au făcut politicienii de până acum. Voi fi preşedintele mediator, preşedintele care va sta în mijlocul oamenilor şi va fi atent la nevoile şi la durerile lor, gata oricând de a interveni în apărarea drepturilor lor".

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. În mijlocul oamenilor...

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConferinţa PPTT 'Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei'
Cabinet de avocatTMPS