Ramona Jurubiţă a fost reconfirmată în funcţia de Country Managing Partner al KPMG în ţara noastră şi Moldova

V.G.
Companii / 3 octombrie

Ramona Jurubiţă a fost reconfirmată în funcţia de Country Managing Partner al KPMG în ţara noastră şi Moldova

KPMG în România a anunţat astăzi realegerea Ramonei Jurubiţă pentru un al doilea mandat de trei ani, în funcţia de Country Managing Partner al KPMG în România şi Moldova, arată un comunicat de presă transmis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Ramona va continua să coordoneze activităţile firmei, oferind clienţilor servicii de Audit, Consultanţă Fiscală, Legal şi Consultanţă în Afaceri. Ca membru în Consiliul de Administraţie al KPMG în Europa Centrală şi de Est (KPMG CEE), Ramona are un rol esenţial în dezvoltarea strategiei la nivel regional şi în coordonarea proiectelor multi-naţionale.

O prioritate în al doilea mandat al Ramonei va fi avansarea agendei ESG (Mediu, Social, Guvernanţă) a KPMG în România si Moldova, aşa cum este prevăzută în strategia ESG a firmei. Strategia defineşte obiectivele companiei de adoptare a unui rol pozitiv în societate, ajutând, în acelaşi timp, clienţii şi comunitatea de afaceri într-o abordare similară. Planul ESG este o parte din strategia globală ESG a firmelor membre KPMG, iar Ramona susţine acest plan la nivel regional prin poziţia în Consiliul Director al KPMG Europa Centrală si de Est (KPMG CEE).

De la numirea ei în poziţia de Country Managing Partner în 2018, KPMG în România s-a dezvoltat încontinuu, adăugând noi clienţi şi extinzând oferta de servicii şi numărul de angajaţi, chiar şi în contextul provocărilor din ultimii ani. Adaptabilitatea firmei şi încrederea de care se bucură au fost ingredientele de bază în succesul KPMG în România şi Moldova. Aceste calităţi vor continua să consolideze pozitia KPMG în România şi Moldova pe măsură ce ne vom confrunta cu noile provocări ale contextului geopolitic si economic curent.

Ramona participă activ în activităţile de susţinere a mediului de afaceri pentru promovarea creşterii economice şi îmbunătăţirea calităţii vieţii în România şi Moldova. Are un rol important în Consiliul Investitorilor Străini (CIS) şi a îndeplinit mandate de Preşedinte şi Vicepreşedinte al organizaţiei. În prezent, Ramona este membru în Consiliul CIS şi Vicepreşedinte.

Ramona afirmă: "Sunt onorată de reconfirmarea în poziţia de Country Managing Partner, KPMG în România şi Moldova. Sunt recunoscătoare echipei extraordinare din KPMG pentru tot ceea ce am construit împreună şi sunt încrezătoare că împreună vom reuşi să navigăm provocările din perioada următoare fiind alături de clienţii noştri şi de comunităţile din jurul nostru!"

Ramona a fost nominalizată şi aleasă în funcţia de Country Managing Partner al KPMG în România şi Moldova în 2018. Este al patrulea CMP al KPMG în România de la înfiinţarea firmei, în 1994, după Francois Gontard (1994-2001), Victor Kevehazi (2001-2007) şi Şerban Toader (2007-2018).

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9211
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6615
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9963
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7073
Gram de aur (XAU)Gram de aur268.9159

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro