Raportul referitor la protestele din 10 august, au fost declasificate şi trimise către DIICOT

I.M.
Miscellanea /

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Ministrul de interne, Marcel Vela, a anunţat joi că raportul privind intervenţia autorităţilor la protestele din 10 august 2018 a fost declasificat şi a fost pus la dispoziţia DIICOT, care are în desfăşurare o anchetă penală. Raportul este declasificat, dar nu poate fi făcut public înainte de a fi încheiată ancheta. Decizia aparţine DIICOT, a subliniat ministrul, potrivit Digi24.ro.

Marcel Vela a refuzat să dea detalii despre cuprinsul raportului, invocând ancheta în desfăşurare, dar a spus că nu ştie de ce fostul ministru Carmen Dan nu l-a desecretizat, arătând care a fost procedura pe care a urmat-o: "Ministrul dă ordin, constituie comisia care analizează oportunitatea. Analizând oportunitatea, profesioniştii din minister s-au exprimat: poate fi desecretizat. Pasul 2: am cerut de la instituţii să ne dea acceptul şi le mulţumesc. Şi cei de la SRI, SIE, Jandarmerie au fost de acord".

"Azi dimineaţă am primit ultimul aviz de la instituţiile solicitate. Azi a sosit ultimul aviz, comisia a decis declasificarea raportului. Aşadar, în această zi, raportul este declasificat. Informarea cu privire la evenimentele din 10 august este declasificat", a anunţat ministrul de Interne, transmite aceaşI sursă.

Marcel Vela a anunţat că documentul declasificat a fost trimis procurorilor. "Am înaintat raportul declasificat către DIICOT, unde, după cum bine ştiţi, există un dosar penal. DIICOT a comunicat ca ia act de acest raport declasificat, un raport care poate fi folosit în ancheta penală. Datele din raport sunt la dispoziţia DIICOT-ului", a explicat Vela.

"Doresc pe viitor ca toţi angajaţii ministerului să aibă o altă abordare în relaţia cu cetăţeneanul. Cei care au făcut abuzuri vor fi sancţionaţi. Vă garantez", a mai spus ministrul, refuzând să dea orice fel de detalii din raport, în ciuda insistenţelor jurnaliştilor.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Desecretizare prin omertizare.

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Vela, mai idiot si baron local ce esti. Raportul era deja folosit de DIICOT. Procurorii au acces la orice document secretizat. Doar se deplasau la sediul MAI si il consultau. Nu mai minti tu ca nu aveau acces. Mai bine ai grija de mafiotii din orasul tau de bastina. Baronule corupt.

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
daccaworking.ro
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS