Războiul ELCEN - RADET continuă

R.R.
Companii / 05 decembrie 2019

Războiul ELCEN - RADET continuă
 • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

  Gheorghe Piperea, administratorul judiciar al RADET, reacţionează din nou la cele mai recente afirmaţii ale ELCEN

  Războiul dintre ELCEN şi RADET continuă, chiar şi după falimentul Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice.

  După ce adminstratorul judiciar al RADET Bucureşti a afirmat, la data de 2 decembrie, că falimentul Regiei este incorect exploatat politic, iar reprezentanţii Electrocentrale Bucureşti au transmis, în 4 decembrie, un punct de vedere referitor la declaraţiile reprezentantului RADET, în care susţineau că acesta din urmă face afirmaţii tendenţioase şi denaturează realitatea, avocatul Piperea reacţionează din nou şi reiterează faptul că singurii care au de câştigat de pe urma falimentului RADET sunt cei de la ELCEN şi că problema plăţii sumei de 3,7 miliarde de lei "nu s-a pus niciodată, ştergerea ei fiind ideea Guvernului şi a CGMB".

  Alături de declaraţie, pentru a susţine spusele sale, administratorul judiciar al RADET ne-a transmis şi minuta de colaborare ELCEN-RADET din 24.03.2017.

  Domnul Gheorghe Piperea ne-a declarat: "După lecturarea minutei, cititorii vor vedea că toată lumea vorbea în 2017 de fuziune, cu implicita ştergere a datoriei de 3,7 miliarde de lei. Aşadar, problema plăţii acestei sume nu s-a pus niciodată, ştergerea ei nefiind ideea mea, ci a Guvernului şi a CGMB. În plus, ideea era să se elimine sistemul bicefal în care cele două capete să se spargă reciproc, în favoarea unui sistem monocefal, SACET.

  Între timp, însă, a apărut ideea de a o «face» pe Firea şi totul s-a sucit către un transfer de business cu plata unei sume de 1,1 miliarde de lei de către Primărie, sumă pe care CGMB nu a permis-o niciodată. Acum, datoria (care a devenit 3,9 miliarde de lei) s-a şters prin faliment. Singurii care câştigă sunt administratorii judiciari, care vor lua 2,75% din TVA de rambursat de stat pentru factura de 3,7 miliarde de lei (circa 560 milioane de lei)".

  Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Adica 2,75% din 560 milioane ?!? Circa 15 milioane ?!? Ce corect e capitalismul asta care rasplateste cu atatia bani niste administratori judiciari -probabil ca astia ridica piramide sau creeaza Gioconde !

   1. NUMAI CA , ASA CEVA , NU A FOST POSIBIL , SI NU ESTE POSIBIL NICI ACUM !!! ADICA , FUZIUNEA RADET- ELCEN !!! SI , DE CE ??? STATI , CA VA EXPLIC EU , PENTRU CA PIPEREA E PROST , SI NU STIE !!! ESTE INTRE CELE 2 ENTITATI , MAREA PROBLEMA A SALARIZARII !!! SALARIATII ELCEN , SANT O MIE SI CEVA DE OAMENI , INSA SALARIILE LOR , SANT IN MEDIE , INCA O DATA SI JUMATATE , MAI MARI , DECAT CELE ALE RADETULUI !!! SA DAU UN EXEMPLU MEDIU : CEI TRI MII SI CEVA DE SALARIATI RADET , AU UN SALARIU MEDIU NET , DE CIRCA 5 000 LEI !!! CEI DE LA ELCEN , AU UN SALARIU MEDIU NET , DE CIRCA 12-13 000 LEI !!! IN PLUS , RETINETI : DECI , IN PLUS , TOT EI , ELCEN , MAI PRIMESC , ATUNCI CAND INTRA IN CONCEDIUL DE ODIHNA , O PRIMA ECHIVALENTA , DE INCA UN SALARIU MEDIU NET !!! PRIMA DE CONCEDIU !!! DECI , VA DATI SEAMA , CA LA EI , ESTE TRAI PE VATRAI !!! CA SA FUZIONEZE CU RADETUL , AR INSEMNA CA , ORI CELOR TREI MII DE SALARIATI RADET , SA LE FIE RIDICATA GRILA DE SALARIZARE , LA NIVELUL CELOR DE LA ELCEN , DECI DE LA 5 000 LEI , LA 12-13 000 LEI , ORI SALARIATILOR DE LA ELCEN , SA LE FIE COBORATA GRILA DE SALARIZARE , LA NIVELUL CELOR DE LA RADET , DE LA 12-13 000 LEI , LA 5 000 LEI !!! CARE-I NEBUNUL , DE LA ELCEN , CARE SA ACCEPTE ASTA ??? IN PLUS , NU EXISTA BANI , PENTRU O ASEMENEA MARIRE DE SALARII , DE LA BUGETUL DE STAT , PENTRU LUCRATORII RADET !!! AR INSEMNA , SACI SI SACI CU BANI IN PLUS , IN FIECARE LUNA !!! ACUM INTELEGETI , DE CE NU S-A FACUT FUZIUNEA ??? SI , CRED CA , N-O SA SE FACA , IN VECI !!!

    Lasă minciunile! La Radet se fura de 30 de ani! Știu angajați care și-au făcut și 2 case din furat de la Radet!!! S-a furat tot, nimeni nu a ținut control la furt!!!! Când ai grad de încasare 87% și plătești 30% din facturi, cum sa spui ca tu nu ai făcut nimic?

    Vorbește numai prostii salariați Elcen nu au salariile de care vb......

  Cotaţii Internaţionale

  vezi aici mai multe cotaţii

  Bursa Construcţiilor

  www.constructiibursa.ro

  BTPay

  Curs valutar BNR

  22 Ian. 2021
  Euro (EUR)Euro4.8740
  Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0034
  Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5255
  Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
  Gram de aur (XAU)Gram de aur238.5807

  convertor valutar

  »=
  ?

  mai multe cotaţii valutare

  The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
  Video
  Pagini Aurii
  Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
  Carte - The crisis solution terminus a quo
  www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro