Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Razer se pregăteşte de Southest Asian Games 2019

A.I.G
Miscellanea /

Razer se pregăteşte de Southest Asian Games 2019

Razer a început numărătoarea inversă până la startul evenimentului 2019 Southeast Asian Games (SEA Games 2019) şi va fi primul eveniment din lume în care sporturile electronice sunt recunoscute ca discipline sportive medaliate.

În mai puţin de o săptămână, va avea loc în Filipine ceremonia de inaugurare a SEA Games Esports, care marchează un moment istoric. Jucătorii profesionişti consideraţi de acum sportivi digitali, se vor confrunta pentru a dobândi primele medalii oferite de SEA Games în cadrul unor competiţii cu unele dintre cele mai consacrate jocuri.

De mai bine de un deceniu, Razer a făcut eforturi majore pentru a promova sporturile electronice la nivel global, acesta fiind unul dintre primele branduri care au investit în echipele profesioniste şi în campionatele organizate pentru ele, prin publicitate şi sponsorizări.

Comitetul de organizare SEA Games din Filipine (PhilSGOC) şi Razer sunt în legătură permanentă pentru a asigura confortul şi siguranţa jucătorilor profesionişti.

Min-Liang Tan, co-fondatorul şi CEO-ul Razer, a declarat: "Participarea la SEA Games reprezintă un pas important în legitimizarea sporturilor electronice la nivel global. Suntem foarte mândri de evoluţia acestui domeniu şi vom continua să oferim suport jucătorilor profesionişti din întreaga lume."

În cadrul evenimentului, jucătorii profesionişti vor folosi cele mai bune periferice dezvoltate de Razer în mod special pentru competiţii. Ceremonia inaugurală de deschidere a SEA Games 2019 va avea loc la Filoil Flying V Centre din Manila pe data de 5 decembrie 2019.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS