Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

RĂZVAN CUC: "Ce am reglementat noi nu interzice Uber să funcţioneze pe piaţă"

T.T.
Companii /

"Ce am reglementat noi nu interzice Uber să funcţioneze pe piaţă"

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, astăzi, că niciun act normativ adoptat de Guvern nu interzice Uber sau altor aplicaţii de acest gen să funcţioneze pe piaţă, iar OUG 21/ 2019 a reglemelentat doar pirateria. Cuc îi sfătuieşte pe şoferii care au primit amenzi să le conteste în instanţă.

"Ce am reglementat noi până în acest moment nu interzice Uber să funcţioneze pe piaţă. Acesta este un subiect care este folosit în campania electorală doar pentru a veni şi ei cu un subiect în presă", a declarat, astăzi, Răzvan Cuc, într-o conferinţă de presă, potrivit News.ro.

Acesta a explicat că a discutat cu reprezentanţii tuturor platformelor şi au înţeles că activitatea nu le este afectată, aceştia transmiţând şi către şoferii lor acest mesaj.

"Noi am dat o ordonanţă, Ordonanţa 21, care vine să combată pirateria", a spus Cuc, care a explicat că platformele de ride-sharing nu se încadrează în domeniul pirateriei, întrucât plăţile făcute către aceste aplicaţii sunt înregistrate.

Întrebat ce pot face şoferii care au fost amendaţi, Cuc a spus: "Eu îi sfătuiesc pe şoferii care au luat amenzi astăzi să se ducă să conteste în instanţă".

Astăzi, a intrat în vigoare Ordonanţa de Urgenţă care modifică legea taximetriei, aprobată de Executiv în luna martie.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS