REACŢIE DUPĂ CONTROALELE AUTORITĂŢII DE PROTECŢIE A CONSUMATORILOR: Intercontinental contestă sancţiunile impuse de ANPC

G.D.
Companii / 25 mai

Intercontinental contestă sancţiunile impuse de ANPC

În urma comunicatului ANPC din data de 23 Mai 2022, privind controalele efectuate de către această instituţie la Compania Hotelieră Intercontinental România S.A., reasigurăm publicul şi oaspeţii noştri de serviciile hoteliere de calitate, conform unui comunicat remis redacţiei. Hotelul a avut şi are în acest moment toate măsurile necesare şi de siguranţă şi va continua să asigure servicii de 5 stele pentru a răspunde exigenţelor tuturor oaspeţilor.

Potrivit sursei citate, situaţia prezentată către public şi media de către ANPC nu reprezintă modul în care se desfăşoară activitatea noastră în mod curent. Considerăm că este exagerată şi nedreaptă, şi căutăm cauza reală a acestor acţiuni nejuste la adresa companiei noastre. Am contestat toate procesele-verbale emise de către ANPC.

Suntem deschişi propunerilor constructive venite din partea autorităţilor de control, pentru a ne îmbunătăţi standardele de calitate, dar respingem cu fermitate abuzurile administrative. Toate recomandările propuse în urma inspecţiilor au fost aplicate de îndată de societatea noastră, şi solicităm public ANCP să ridice restricţiile impuse.

Contestăm cu fermitate propunerea de închidere a bucătăriei, a celor 20 de camere şi a Centrului Spa ca fiind neproporţională cu rezultatele ultimelor inspecţii şi a situaţiei de fapt.

Reamintim că la începutul anului am demarat un amplu proiect de modernizare al acestui simbol al oraşului Bucureşti, prevăzut cu un buget de 21 milioane de euro şi care va fi finalizat în 2024.

Oaspeţii noştri apreciază de peste 50 de ani experienţele alături de noi, poziţionând hotelul nostru printre alegerile favorite pentru cazări şi evenimente. Regretăm profund că reputaţia pentru servicii excelente ne este contestată, dar reasigurăm toţi oaspeţii noştri de buna desfăşurare a activitătii, în condiţii de maximă siguranţă, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Motivati angajatii hotelului.

    Cu bani, nu cu promisiuni. 

    Trebuie inchis hotelul...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
csalb.ro
BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

01 Iul. 2022
Euro (EUR)Euro4.9461
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7286
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9311
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7088
Gram de aur (XAU)Gram de aur273.0029

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro