Abonament gratuit
Videoconferinţa “Energia în priză”Videoconferinţa “Energia în priză”

Realpad, un software pentru dezvoltatorii rezidenţiali, a intrat pe piaţa românească

J.P.
Miscellanea /

Realpad, un software pentru dezvoltatorii rezidenţiali, a intrat pe piaţa românească

Proptech-ul ceh Realpad Software, fondat de Marian Skvarek în 2012, a intrat, recent, pe piaţa românească. Realpad funcţionează ca o platformă de management de vânzări şi susţine echipele de vânzări, marketing şi managementul vânzărilor dezvoltatorilor de pe piaţa rezidenţială şi, practic, simplică munca agenţilor şi managerilor de vânzări de pe piaţa rezidenţială şi ţinteşte să devină lider de piaţă, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Sucursala românească a Realpad va fi condusă de Jakub Licak (32 de ani), din postura de business development manager. Jakub a absolvit Universitatea de Economie din Praga, cu specializare în afaceri internaţionale şi e în companie de la bun început, din 2012. Acesta s-a relocat, în prezent, în Bucureşti şi se ocupă cu extinderea internaţională a companiei, iar ţintele sale principale sunt România, Bulgaria şi Benelux.

"Investim în prezent în expansiunea internaţională a companiei, precum şi în produs, iar obiectivul nostru este să devenim lider european în servicii tehnologice pentru dezvoltatorii rezidenţiali. În România avem deja doi clienţi şi negociem parteneriate cu alţi dezvoltatori români şi internaţionali. Noi percepem piaţa din România ca fiind foarte progresivă şi credem că vom reuşi", spune Jakub Licak, business development manager al Realpad.

Portofoliul de produse Realpad este adaptat în mod specific nevoilor dezvoltatorilor rezidenţiali. Acestea sprijină dezvoltatorii în programul lor zilnic, datorită sistematizării end-to-end, automatizării şi digitalizării procesului de vânzare şi post-vânzare. Majoritatea utilizatorilor folosesc produse Realpad în vânzări, fie intern, fie extern sau un amestec de ambele pentru simplificarea vânzărilor, care conduc la circa economisirea a până la 20% din timp pentru pentru managerii de vânzări ai dezvoltatorilor clienţi, perioadă de timp care poate fi alocată altor proiecte.

Software-ul produs de Realpad este un ecosistem digital, care include un soft CRM, o aplicaţie de vânzări, un portal pentru clienţi şi o aplicaţie care gestionează eventualele erori în construcţie, fiecare cu rolul său.

Astfel, softul CRM, inima şi creierul Realpad, stochează şi administrează toate contactele, inventarul, tranzacţiile, şi contractele într-un singur loc şi sprijină şi administrează echipa de vânzări, iar aplicaţia pentru tabletă este o interfaţă front-end şi e conectată cu softul CRM.

Aceasta oferă informaţii despre fiecare proiect, localizarea acestuia pe Google Maps, planurile şi vizualizarea clădirilor, vecinătăţilor şi fiecare apartament în parte cu starea sa (de vânzare, rezervat sau vândut) şi conectează cumpărătorul cu echipa de vânzări, iar schimbările sunt oglindite atât în softul CRM, cât şi pe site-ul dezvoltatorului.

Portalul pentru clienţi este o interfaţă pentru clienţi unde pot găsi toate informaţiile despre cumpărare, inclusiv plăţi, documente etc. Dezvoltatorii folosesc portalul clienţilor şi ca instrument de comunicare pentru a-şi informa clienţii despre actualizările de construcţie, procesul de predare etc.

Modulul de gestionare a defectelor este conectat la portalul pentru clienţi şi permite controlul defectelor revendicate, din momentul în care acestea sunt detectate sau raportate de către un client până la rezolvarea acestora de către antreprenorul general.

Acest modul a fost utilizat şi pentru digitalizarea procesului de predare în proiectul Sky Park din Bratislava, un proiect rezidenţial premium proiectat de Zaha Hadid.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

22 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8590
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1404
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5183
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.2910
Gram de aur (XAU)Gram de aur253.3349

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
CEZ România
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie