RebelDot achiziţionează steepsoft AI

S.B.
Companii / 23 mai

RebelDot achiziţionează steepsoft AI

RebelDot, companie de dezvoltare de software din Cluj, preia pachetul majoritar de acţiuni la steepsoft AI, companie românească, specializată în dezvoltarea de soluţii AI.

Odată cu preluarea steepsoft AI, RebelDot estimează o pondere de 10% - 15% a proiectelor de inteligenţă artificială în cifra de afaceri a companiei din acest an. Creşterea vânzărilor RebelDot în 2023 va depăşi 50% raportat la anul anterior.

Achiziţia steepsoft AI consolidează verticala de servicii digitale şi susţine strategia de extindere a RebelDot, ce vizează dezvoltarea de soluţii care îi permit să le ofere clienţilor cele mai recente inovaţii în domeniul inteligenţei artificiale, cum ar fi Large Language Models, Data Science şi integrări ChatGPT / GPT 4.

RebelDot va integra tehnologiile folosite de steepsoft AI în linia de servicii existentă, precum şi întreaga echipă de peste 20 de dezvoltatori experimentaţi specializaţi în crearea şi implementarea soluţiilor AI. Totodată, RebelDot va combina aceste resurse cu expertiza proprie, acumulată de-a lungul ultimilor ani în dezvoltare de produse software pentru industrii precum cele de sănătate, financiară, de inginerie şi producătoare.

"Achiziţia steepsoft AI reprezintă atingerea unui obiectiv strategic semnificativ în călătoria noastră spre a deveni un jucător important pe piaţa globală a serviciilor software şi suntem încântaţi să urăm bun venit echipei steepsoft AI în grupul RebelDot", spune Tudor Ciuleanu, CEO RebelDot.

"Includerea competenţelor steepsoft AI în crearea de soluţii de Inteligenţă Artificială ne va facilita posibilitatea de a le furniza clienţilor noştri un spectru mai extins de opţiuni şi de a-i sprijini să îşi menţină statutul de lideri în contextul tehnologic care, în mod evident, este într-o evoluţie extraordinar de rapidă".

"În colaborare cu RebelDot, acest parteneriat ne va permite să furnizăm clienţilor ultimele inovaţii în materie de software, bazate pe inteligenţă artificială. Astfel de soluţii vor facilita o creştere graduală a productivităţii mediului de business, care se va reflecta în dezvoltarea de noi modele de afaceri, ce vor aborda în mod eficient subiecte esenţiale, precum sustenabilitatea", spune Vadim Fîntînari, CEO steepsoft AI.

Împreună, RebelDot şi steepsoft AI creează o nouă putere europeană pentru experienţele software alimentate de inteligenţă artificială, care va ajuta companiile să profite de oportunitatea erei AI.

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

06 Iun. 2023
Euro (EUR)Euro4.9615
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6393
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1136
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7558
Gram de aur (XAU)Gram de aur292.7061

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro