Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Recomadare din partea CEDO pentru sistemul penitenciar din România

I.L.
Politică /

Recomadare din partea CEDO pentru sistemul penitenciar din România

Comitetul de Ministri a emis o decizie de recomandare asupra sistemului penitenciar din ţara noastră. Hotărârea a fost luată joi, în cadrul reuniunii Comitetului Delegaţiilor Miniştrilor în format Drepturile Omului, de la Strasbourg.

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a expus necesitatea României de a adopta măsuri eficiente pentru a rezolva problema problema condiţiilor din penitenciare şi siguranţa cetăţenilor, fără a fi sancţionată de Curtea Europeană pentru Drepturile Omului.

Acesta a declarat, la finalul şedinţei: "A fost o dezbatere dificilă cu rezultate pozitive pentru România. Dar trebuie să gândim, redactăm şi aplicăm un plan urgent de măsuri integrate pentru a rezolva durabil problema condiţiilor din penitenciare şi siguranţa cetăţenilor şi de a stopa condamnările României la CEDO. Mă bucur să am sprijinul Primului Ministru în această direcţie"

Comitetul de Ministri a hotărât amânarea unei rezoluţii critice la adresa sistemului penitenciar şi au emis o decizie de recomandare.

La întâlnire au mai luat parte ambasadorul Răzvan Rusu, reprezentantul permanent al României pe lângă Consiliul Europei, agentul guvernamental al României pentru CEDO, Simona-Maya Teodoroiu, precum şi de o echipă de experţi din cadrul Ministerului Justiţiei şi Ministerului Afacerilor Externe.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS