Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Recompensă de trei milioane de dolari pentru uciderea lui Trump

Ziarul BURSA #Politică /

Recompensă de trei milioane de dolari pentru uciderea lui Trump

Un deputat iranian oferă o recompensă în valoare de trei milioane de dolari "oricui îl va ucide pe preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump", adăugând că Iranul ar putea evita ameninţările dacă ar avea arme nucleare, potrivit agenţiei iraniene de presă Isna, relatează Reuters.

Ahmad Hamzeh a declarat în Parlament: "În numele poporului provinciei Kerman, noi vom plăti o recompensă în valoare de trei milioane de dolari în numerar oricui îl va ucide pe Trump".

Domnia sa nu a explicat dacă ideea unei recompense are vreun sprijin oficial din partea conducătorilor clerici din Iran. Kerman este oraşul natal al deficitului general Qassem Soleimani, asasinat la 3 ianuarie într-un atac cu drona în apropiere de aeroportul din Bagdad.

După asasinarea generalului iranian - comandantul Forţei Al-Qods din cadrul Gardienilor Revoluţiei, armata ideologică a Republicii islamice -, relaţiile dintre Statele Unite şi Iran, deja tensionate, s-au agravat şi mai mult.

Ahmad Hamzeh a mai precizat, potrivit ISNA: "Dacă am avea arme nucleare astăzi, am fi protejaţi de ameninţări ... Ar trebui să punem pe agenda noastră producţia de rachete cu rază lungă. Acesta este dreptul nostru natural".

Statele Unite şi aliaţii occidentali au acuzat de mult Iranul că îşi doreşte arme nucleare. Teheranul insistă, însă, asupra faptului că nu a căutat niciodată arme nucleare şi niciodată nu va dori, spunând că activitatea sa nucleară este pentru cercetare şi pentru a o folosi în procesul de generare a energiei electrice.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS