Abonament gratuit

Reff & Asociaţii îşi extinde echipa dedicată serviciilor financiar-bancare prin recrutarea Patriciei Enache

M.I.
Bănci-Asigurări /

Patricia Enache

Patricia Enache

Reff & Asociaţii, societatea de avocaţi membră a reţelei globale Deloitte Legal, îşi extinde echipa dedicată serviciilor financiar-bancare prin recrutarea Patriciei Enache pentru rolul de Managing Associate, arată un comunicat remis Redacţiei noastre.

Patricia Enache are o experienţă de peste 15 ani în cadrul unor societăţi importante de avocaţi de pe piaţa românească şi este specializată în drept bancar şi finanţări. Ea a acordat întreaga paletă de servicii de asistenţă juridică în numeroase tranzacţii de finanţare, de la structurare de tranzacţii şi due diligence, până la asistenţă juridică după încheierea tranzacţiei, atât pentru instituţii de credit cât şi pentru împrumutaţi. De asemenea, Patricia a fost implicată în numeroase proiecte privind restructurări de debite şi transferuri de active bancare, în special portofolii de credite neperformante (cu o valoare nominală totală de aproximativ două miliarde de euro). Experienţa ei include şi consultanţă juridică privind aspecte de drept bancar de reglementare, conformitate şi operaţionale, precum şi alte aspecte specifice domeniului serviciilor financiare, cum ar fi operaţiuni de leasing, servicii de plată, asigurări sau piaţă de capital.

Andrei Burz-Pînzaru, Managing Partner la Reff & Asociaţii şi lider al practicii de servicii financiar-bancare, a declarat: "Îmi face o deosebită plăcere să anunţ extinderea echipei dedicate serviciilor financiare şi îi urez bun venit Patriciei, un avocat cu o abordare complexă şi o înţelegere profundă a acestui domeniu. Am convingerea că experienţa ei va aduce plusvaloare practicii noastre şi va extinde competenţele pe care le punem în serviciul clienţilor noştri din domeniul serviciilor financiare".

Competenţele echipei Reff & Asociaţii în domeniul serviciilor financiare sunt recunoscute de clasamentele internaţionale specializate Legal 500 şi IFLR1000. Printre altele, aceste topuri subliniază calitatea asistenţei oferite clienţilor în toate domeniile serviciilor bancare transnaţionale, în domeniul portofoliilor de credite neperformante, în structurarea, negocierea şi încheierea acordurilor de finanţare, precum şi în achiziţiile de active sau de portofolii din domeniu, potrivit comunicatului citat.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS