REGATTA: Top 5 al imobilelor opulente scoase la vânzare în această perioadă

Miscellanea / 14 decembrie 2020

Top 5 al imobilelor opulente scoase la vânzare în această perioadă

Cea mai scumpă vilă de lux din Bucureşti costă 15.000.000 de euro, conform unui comunicat trimis redacţiei.

E prea puţin să le spui case şi nici termenul de vile nu pare suficient pentru a ilustra luxul şi măreţia pe care le oferă aceste construcţii, ce depăşesc cu mult chiar şi cele mai îndrăzneţe visuri. Desigur, toate aceste calităţi se reflectă în preţul de piaţă al imobilelor, care porneşte de la 5.000.000 şi poate ajunge la 15.000.000 de euro, arată sursa citată.

Primele trei din acestea se află în zona Dorobanţi.

15 locuri de parcare în subsol, trei lifturi, din care unul panoramic, scări din piatră, ferestre cu tâmplărie din lemn cu aluminiu, pardoseli din granit şi travertine, bucătărie profesională şi loc pentru servit masa, birouri cu lumină naturală şi pereţi din sticlă, apartament cu vedere asupra oraşului, sistem de aer condiţionat cu aport de aer proaspăt, generator, toate acestea desfăşurate pe o suprafaţă de 2.300 de metri pătraţi şi patru niveluri, în una din cele mai luxoase zone ale Bucureştiului.

"Acestea sunt doar o parte din facilităţile oferite de proiectul unicat realizat în stilul arhitectural art-deco, în una din cele mai bine cotate zone ale Bucurestiului, listat, în prezent, de Regatta, la preţul de 15.000.000 de euro. Vorbim de un imobil realizat cu materiale de calitate premium şi aflat la o distanţă de doar câteva minute de mers pe jos faţă de parcurile Kiseleff şi Herăstrău, pe o stradă cu trafic redus şi multă verdeaţă, într-un cartier exclusivist, plin de ambasade şi vile monument istoric", a descris proprietatea Eduard Uzunov.

Luând ca reper fabuloasa proprietate, pe care a plasat-o pe locul I, fondatorul Regatta a întocmit un Top 5 al imobilelor opulente scoase la vânzare în această perioadă.

Pe locul II se află o proprietate cu o suprafaţă construită de 1.600 de metri şi un teren de 700 de metri pătraţi, aflată în zona Dorobanţi-Capitale şi evaluată la 8.200.000 de euro.

Vila nou renovată dispune la demisol de piscina, baie de aburi şi saună, bucătărie, depozitare, dormitoare, băi şi sală de cinema, la parter de living, sufragerie, birou, atrium şi terasă, la etajele 1 şi 2 şi la mansardă, de nenumărate dormitoare, fiecare cu dressing şi baie.

Locul III este ocupat de un alt imobil "de Dorobanţi", care are o suprafaţă construită de 1.300 de metri şi un teren de 600 de metri pătraţi, totul la preţul de 6.000.000 de euro.

La kilometrul 0 al Capitalei, pe strada Batiştei, se află vila care ocupă locul IV al topului luxului imobiliar din punct de vedere al preţului: 5.500.000 de euro. Suprafaţa construită a acesteia este de 2.500 de metri, iar terenul măsoară 2.135 de metri pătraţi.

Proprietatea de pe Locul V, aflată în zona Kiseleff, costă 5.000.000 de euro şi include un imobil de 1.200 de metri pătraţi, cu 20 de camere şi un teren de 910 metri pătraţi. Este un adevărat palat luxos, cu o arhitecturaă impresionantă, specifică perioadei interbelice, în care se punea preţ pe spaţiile mari deschise, camerele înalte şi luminoase, precum şi pe scările placate cu marmură şi mozaic. Construcţia are 20 de camere, două bucătării, şapte băi, trei balcoane şi trei terase, iar în curte dispune de 10 locuri de parcare.

 "Toate aceste proprietăţi sunt, dincolo de valoarea în bani, unele din cele mai spectaculoase din portofoliul nostru. Warren Buffet, investitor şi filantrop american, unul dintre primii cei mai bogaţi oameni din lume a spus în 2008, în timpul marii crize financiare globale: "Price is what you pay. Value is what you get", în română " Preţul este ceea ce plăteşti. Valoarea este ceea ce primeşti", iar de atunci aceste cuvinte au devenit sloganul companiei Regatta, deoarece am considerat că ne reprezintă cel mai bine. Pentru noi, proprietatile nu sunt doar o ofertă într-o listă, ci poveşti, experienţe şi decizii pentru toată viaţa. Şi nu doar în privinţa imobilelor rezidenţiale gândim aşa, ci şi a spaţiilor pentru birouri sau atunci când alegem locul în care se va pune piatra de temelie a unui proiect uriaş. Totul este despre respectul faţă de client şi faţă de proprietate", a conchis Eduard Uzunov.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
hidroelectrica.ro
asbis.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

22 Sep. 2023
Euro (EUR)Euro4.9675
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6709
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1538
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7134
Gram de aur (XAU)Gram de aur289.1272

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
roenergy.eu
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb