REGIA NAŢIONALĂ A PĂDURILOR - ROMSILVA:Rezultatul final privind selecţia candidaţilor în vederea ocupării posturilor vacante de ingineri silvici stagiari

F.D.
Miscellanea / 18 decembrie 2019

Rezultatul final privind selecţia candidaţilor în vederea ocupării posturilor vacante de ingineri silvici stagiari

Regia Naţională a Pădurilor - Romsilva a publicat rezultatul final privind recrutarea candidaţilor în vederea ocupării posturilor vacante de ingineri silvici stagiari. Pentru a duce la bun sfârşit demersul de a-i coopta pe cei mai buni, Regia va angaja, într-o primă etapă 46 de ingineri silvici stagiari din cei declaraţi admişi, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Repartizarea pe unităţile silvice din structura RNP - Romsilva a candidaţilor declaraţi admişi în ordinea descrescătoare a punctajului final şi a optiunii individuale este disponibilă pentru consultare pe siteul

Din 178 de candidaţi care s-au înscris la concurs şi care îndeplineau condiţiile de participare, comisia de examinare a declarat admişi 153 de tineri, cei mai buni absolvenţi de silvicultură la nivel naţional.

Examenul este valabil un an, iar toate posturile vacante de ingineri silvici care vor apărea în decursul anului următor, pot fi ocupate direct pe baza acestui examen în funcţie de opţiunea fiecăruia, formulată fie în timpul examenului, fie precizată ulterior, mai precizează sursa.

În plină criză de forţă de muncă calificată, cei care au primit răspuns pozitiv la concursul organizat de Regia Naţională a Pădurilor - Romsilva vor fi o sursă valoroasă şi foarte importantă pentru piaţa muncii din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

22 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0034
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5255
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.5807

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro